Anna Castillo protagonitza 'La seva Majestat' per a Prime Video

Anna Castillo es converteix en reina per a 'Su majestad', la nova sèrie de Prime Video

Anna Castillo protagonitza amb Ernesto Alterio 'Su Majestad', la nova sèrie de Prime Video que ja ha arrencat el seu rodatge.

Prime Video ha anunciat 'Su Majestad', la seva nova sèrie juntament amb The Mediapro Studio protagonitzada per Anna Castillo i Ernesto Alterio com a protagonistes. Es tracta d'un nou projecte creat, escrit i dirigit per Borja Cobeaga ('No me gusta conducir, 'Ocho apellidos vascos') i Diego San José ('Vota Juan', 'Ocho apellidos vascos'). Segons ha publicat VerTele en exclusiva, constarà de 7 episodis de 30 minuts, i ja ha començat el rodatge entre Madrid i Castella-la Manxa.

Su Majestad - Anuncio | Prime Video España

La trama pren com a punt de la 'fugida' del rei Alfons, màxim representant de la corona espanyola el 2024. Aquest, decideix allunyar-se del focus després de veure's embolicat en diferents escàndols que han fet malbé la seva imatge pública. Per aquest motiu, la seva filla Pilar (Anna Castillo) es veu obligada a quedar-se al capdavant de la institució monàrquica després de l'escàndol que ha esquitxat el pare. La història girarà al voltant de la nova reina, que és una noia de vint anys amb fama de rebel.

La reina per sorpresa no sembla ser la millor opció per a la corona, però és l'única a la línia de successió. Per això, haurà de mostrar al país que no és la irresponsable, insolent, vaga i inútil que tothom creu que és.

Ernesto Alterio
Ernesto Alterio, protagonista de la nova sèrie de Prime Video | Atresmedia

Al voltant del personatge de Castillo estarà el d' Ernesto Alterio, que donarà vida al Secretari Real. A més, entre el repartiment hi ha cares conegudes a la ficció espanyola com Lucía Díaz ('La otra mirada') i Belén Ponce de León ('Cristo y Rey').

Per part seva, l'actriu catalana suma un nou paper al seu ampli currículum televisiu. Ha format part de sèries com 'Paquita Salas' de Netflix, 'Estoy Vivo' de TVE, 'Fácil' de Movistar Plus+, i 'Amar es para siempre' d'Antena 3.

Ernesto Alterio, també afegeix un altre projecte més a la seva gran trajectòria professional. Ha participat en sèries com 'Todos Mienten' de Movistar Plus+, 'Alguien debe morir', 'Narcos', i 'Las chicas del cable' de Netflix.

Anna Castell
Anna Castillo | RTVE

'Su Majestad' es converteix en la primera sèrie de ficció de Cobeaga i San José, després d'escriure junts pel·lícules d'èxit com 'Ocho Apellidos Vascos', 'Fe de etarres' i 'Super López'.

De moment, no se sap la data d'estrena, però podran gaudir de la ficció més de 240 països de tot el món a Prime Video .