Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós

El pla de Sahika al capítol de 'Pecado Original' del divendres 23 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika prepara el seu pla per alliberar-se de Mert.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 23 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

D'aquesta manera, al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 23 de febrer, Hassan i Çagatay soparan a un restaurant. Feride se n'assabenta i no suporta que estiguin passant temps junts. Feride discuteix amb Hassan per acostar-se al seu fill i s'enfada encara més en saber que Yildiz ha ajudat a la seva reconciliació.

Yildiz a Pecat Original
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, Sahika vol alliberar-se de Mert com sigui. Assabentar-se que el seu soci n'havia parlat malament ha estat la gota que ha fet vessar el got. D'aquesta manera, Sahika es fica al despatx de Mert, s'esquinça el vestit i comença a cridar perquè sembli que Mert l'ha agredit. Surt plorant i amb mig vestit arrencat.

Ender s'adona que tot és un pla de Sahika per deslliurar-se de Mert. Tot i això, el rumor s'estendrà com la pólvora i la germana de Kaya intentarà culminar el seu pla posant Mert en evidència davant Hassan Ali. Aconseguirà que perdi el lloc a l'empresa?

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Mert de 'Pecado Original'
Mert a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.