Captura de María Pombo i Pablo Castellano a la segona temporada de la seva docusèrie a Prime Video

Prime Video posa data d'estrena a la segona temporada de 'Pombo'

'Pombo' seguirà mostrant en exclusiva alguns dels moments més íntims de Maria i la seva família, incloent el casament de Marta i Zama.

Prime Video ha llançat el tràiler de la segona temporada de la docusèrie 'Pombo' que s'estrenarà en exclusiva el proper 23 de febrer. Produïda per Komodo Studio en col·laboració amb Mediaset España, es podrà veure en exclusiva a Prime Video com a part de la subscripció Prime. Recordem que la primera part de la docusèrie es va estrenar el 29 de novembre passat.

Després de l'èxit de la primera temporada, els Pombo tornen per fer-nos partícips del dia a dia d'una família que ha revolucionat les xarxes. En aquesta segona temporada, Maria s'enfronta a nous reptes professionals des d'una nova agència de representació. Se la veu assistint a alguns dels esdeveniments més importants del país com van ser el Festival de Cinema de Sant Sebastià i els Grammy Llatí.

Pombo - Temporada 2 | Tráiler oficial | Prime Video España

A més, segueix treballant en la seva relació amb Pablo, que decideix anar a teràpia per millorar alguns aspectes de la seva vida. La Lucía revela alguns dels seus traumes d'infància alhora que busca donar un aire fresc al seu matrimoni. Per la seva banda, Marta i Zama es donen el sí vull envoltats dels seus éssers estimats.

Papí continua sent una de les peces clau a la família i es veu obligat a canviar els seus hàbits per salut. A més, Gabi reconnectarà amb la mare Marcia i amb les arrels familiars.

Captura de María Pombo a la segona temporada de la seva docusèrie a Prime Video
'Pombo' a Prime Video | Prime Video

Durant aquests nous quatre capítols de 45 minuts els espectadors hi viuran moments crucials dels últims mesos. Han deixat clar que són una pinya i així els veurem a tots recolzant Maria en un dels seus grans projectes com a empresària: Suavefest. També a totes les germanes unides ajudant la Marta amb el vestit de Novia o la cara més divertida de tots ells als comiats de solters tant de Marta com de Zama.

La docusèrie també acompanya Gabi i Marcia en el seu descobriment del passat familiar de totes dues. Com a cirereta del pastís, acompanyarem Maria i Pau en un dels seus viatges a Cantàbria. Es recordarà la infància d'una família que no ens deixarà de sorprendre.