Posat d'Iker Jiménez com a presentador d'Horitzó a Cuatro

'Horizonte' analitzarà les situacions de distracció o desorientació de Joe Biden

'Horizonte' aprofundirà en les protestes dels agricultors i ramaders espanyols davant la crisi del sector i les polítiques agràries de la Unió Europea.

Cuatro emet aquest dijous 8 de febrer una nova entrega en directe de ' Horizonte '. En aquesta edició, el programa analitzarà les situacions de distracció o desorientació protagonitzades en els darrers temps per Joe Biden, president dels Estats Units. Comptarà amb les valoracions del psiquiatre forense José Cabrera .

D'altra banda, 'Horizonte' aprofundirà en les protestes dels pagesos i ramaders espanyols davant la crisi del sector i les polítiques agràries de la Unió Europea. Per això, s'uniran a Iker Jiménez, María Santos , periodista especialitzada en Agroalimentació. I, Víctor Viciedo , coronel de la reserva, president de l'Associació d'Agricultors Independents de Villareal i portaveu de la plataforma SOS Rural.

Iker Jiménez presentant 'Horizonte' a Telecinco
Iker Jiménez a 'Horizonte' | Mediaset

A més, l'espai analitzarà la nova tecnologia de les ulleres de realitat mixta juntament amb Ángel Niño Quesada, regidor delegat d'Innovació i Emprenedoria de l'Ajuntament de Madrid.

'Horizonte' també centrarà l'atenció en la figura del mandatari Nayib Bukele. Bukele s'ha proclamat guanyador de les eleccions presidencials del Salvador de diumenge passat amb un 87% dels vots.

Finalment, a la nova entrega d''El claxon de Gaitán', l'influencer Ángel Gaitán posarà el focus al Delorean. Gaitán portarà al plató del programa el famós cotxe que permetia viatjar en el temps a la reeixida saga cinematogràfica 'Retorno al futuro'.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez a la quarta temporada d'Horizonte a Cuatro
Aquest dijous nova entrega d''Horizonte' a Cuatro | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 19 de gener, 'Horizonte' va marcar un bon 5,8% i 525.000 al prime time de Cuatro. Va superar en 3 punts el seu competidor (2,8%).