Cartell de Reina Roja amb Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian a Prime Video

Prime Video llança l'esperat tràiler de la sèrie 'Reina Roja'

'Reina Roja', amb Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian, s'estrenarà el 29 de febrer a més de 240 països i territoris.

Prime Video ha llançat el tràiler oficial de l'esperada sèrie original 'Reina Roja'. Per primera vegada podem veure l'univers de l'adaptació, i molts dels elements i picades d'ullet de la novel·la, a més de Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian com Antonia i Jon. Recordem que 'Reina Roja' estarà disponible a més de 240 països i territoris de tot el món el 29 de febrer.

'Reina Roja' és un thriller inquietant i diferent, en què la ciutat de Madrid és una protagonista més. Combina la urgència i acció de la investigació amb la sucosa i graciosa química dels seus dos protagonistes.

Reina Roja - Tráiler Oficial | Prime Video España

D'aquesta manera, es tracta de l'adaptació de la primera entrega de l'exitosa trilogia de Juan Gómez-Jurado ("Reina Roja", "Loba Negra", "Rey Blanco"), que compta amb set episodis. Els protagonistes són Vicky Luengo ('Antidisturbios') i Hovik Keuchkerian ('La casa de papel'). A més, Koldo Serra ('Sin huellas') és el director principal juntament amb Julian de Tavira ('Hernán'), que signa els episodis 4 i 6.

Completen el repartiment Andrea Trepat  ('Mar de plástico'), Celia Freijeiro  ('Vida perfecta'), Nacho Fresneda  ('El Ministerio del Tiempo') o  Vicenta N’Dongo  ('Días mejores'). Així com Karmele Larrinaga  ('Go!azen'), Pere Brasó  ("Los últimos días"), Fernando Guallar  ('Luis Miguel: La serie') o Eduardo Noriega  ('Inés del alma mía'). També Alex Brendemühl  ('El creyente'), Urko Olazábal  ('Maixabel'), Emma Suárez  ('Intimidad') y Selam Ortega  ('Madres').

Així és la trama de 'Reina Roja' de Prime Video

Fotografia de Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian com a protagonista de la sèrie Reina Roja de Prime Video
Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian a 'Reina Roja' | Prime Video

Amb un quocient intel·lectual de 242, Antonia Scott és oficialment la persona més intel·ligent de la Terra. La seva intel·ligència li va valer convertir-se en la Reina Roja d'un projecte policial secret i experimental, però allò que semblava un do es va convertir en una maledicció i va acabar perdent-ho tot. Quan el fill d'una magnat poderosa apareix assassinat grotescament a la seva mansió, i la filla de l'home més ric d'Espanya és segrestada, l'organització Reina Roja s'engega.

Mentor, antic cap d'Antonia, recorre Jon Gutiérrez, un policia basc i temperamental a punt de ser expulsat del cos, per reactivar Antonia. El recargolat joc del gat i el ratolí en què es veuen embolicats Jon i Antonia durant la seva investigació els servirà també per descobrir que s'admiren i complementen mútuament gairebé tant com s'irriten.