Muntatge de Julio Iglesias amb el logotip de Netflix

Julio Iglesias tanca un acord amb Netflix per produir una sèrie sobre la seva vida

Julio Iglesias participarà en el procés creatiu de la sèrie per a Netflix, on ho explicarà tot sobre la seva vida i trajectòria musical.

Netflix ha arribat a un acord amb Julio Iglesias per portar la vida a la pantalla. Per primera vegada, l'artista participarà en el procés creatiu d'una ficció on tot ho explicarà sobre la seva vida i la seva increïble trajectòria musical. Aquesta ficció, que actualment es troba en fase de desenvolupament, explicarà com Julio Iglesias es va convertir en el primer artista no anglosaxó que va aconseguir entrar al mercat nord-americà i asiàtic.

La sèrie narrarà com va arribar a ser una estrella universal que està entre els cinc venedors més grans de discos de la història. Al llarg dels seus més de 55 anys de carrera, Julio Iglesias ha enregistrat i cantat en 12 idiomes i ha connectat els fans de tot el món. S'ha convertit en el primer artista espanyol amb abast universal que va aconseguir que les seves cançons es cantessin a tot el planeta.

"Després de tantes especulacions, llibres i documentals en què no he participat, per primera vegada he decidit explicar la veritat de la meva vida a una companyia universal com Netflix. Després de meditar-ho molt, una carta molt emocionant que em va enviar Bela Bajaria, vicepresidenta de continguts de Netflix, va ser suficient per convèncer-me que Netflix era la companyia ideal per dur a terme aquest projecte. Em sento agraït a tanta gent de tants països que m'han donat suport i impulsat la meva vida" , ha afirmat Julio Iglesias.

Julio Iglesias amb la mà al cap i rient-se
Julio Iglesias | GTRES

Diego Ávalos, vicepresident de continguts de Netflix: "Julio Iglesias ha confiat en nosaltres per explicar la seva història i estem molt agraïts per la seva generositat. Tots sabem que el seu talent i la seva tenacitat són únics al món. Ara tindrem l'oportunitat de veure més enllà de les llums, les fotos a les revistes, els discos d'or i conèixer en profunditat una persona excepcional que ha acompanyat i acompanyarà moltes generacions de qualsevol racó del planeta”.

Así es la vida de Julio Iglesias

La seva és una història de girs inesperats. Va començar a les categories juvenils del Reial Madrid i va acabar la seva carrera de Dret fins que un accident va acabar amb la seva carrera com a futbolista d'elit. Uns anys després, va acabar convertint-se en un dels artistes més grans de la història de la música contemporània.

Julio Iglesias guardonat com a l'artista llatí més exitòs de tots els temps el 12 de maig de 2014
Julio Iglesias | GTRES

Als anys 70, Julio Iglesias es va forjar com a artista a molts països, però va ser als 80 quan va aconseguir batre tots els rècords, va arribar als cinc continents i es va convertir en l'"Artista estranger més popular de la Xina". Entre els centenars de premis que hi té, destaquen el trofeu Guinness dels Rècords com l'"artista llatí que més discos ha venut al món". Així com el que li va concedir l'Acadèmia Nacional d'Arts i Ciències de l'Enregistrament dels Estats Units a tota la carrera (Lifetime Achievement), reservat només per a grans llegendes de la història de la música contemporània.

Va ser el creador d'un estil únic que l'ha convertit en una llegenda viva de la música que ha aconseguit connectar amb milions de fans a tot el món i que ha compartit escenari amb artistes de tot el planeta com Frank Sinatra, Willie Nelson, Stevie Wonder, Diana Ross, Sting, Dolly Parton, Placido Domingo, Charles Aznavour, Johnny Hallyday, entre uns altres.