Fotografia de Jenni Bell amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro

'Planeta Calleja' torna a Cuatro amb Jenni Hermoso, que viatja a Islàndia

L'aventura de Jenni Hermoso a Islàndia inaugura la desena temporada de 'Planeta Calleja', que viatjarà a Mart.

Cuatro estrena l'esperada desena temporada de 'Planeta Calleja' amb una convidada de luxe: Jenni Hermoso. Aquest dilluns 15 de gener arrenca el programa amb la futbolista com a protagonista de la seva primera expedició viatjant a Islàndia.

“Tornarem forts a 'Planeta Calleja'!. I ho fem amb la primera entrevista a la televisió de la futbolista Jennifer Hermoso després d' haver guanyat el Mundial de Futbol femení i els esdeveniments que van venir a continuació. A Islàndia em va explicar com ha viscut aquests darrers mesos en què li ha canviat la vida”, explica Jesús Calleja.

D'aquesta manera, començaran el viatge a la cascada de Gullfoss, mític lloc al sud d'Islàndia, i recorreran amb moto de neu el Langjökull, la seva segona glacera més gran. Després, visitaran la cova de gel que hi ha sota el volcà Katla, un dels més actius del país, i veuran un sorprenent cercle de gel esculpit per la natura. També gaudiran del capvespre a la platja de Vik, famosa per la seva sorra negra volcànica i per la coneguda com a catedral dels Elfs, amb formes geomètriques creades per la lava.

Fotografia de Jenni Bell amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro
Jenni Hermoso a 'Planeta Calleja' | Mediaset

L'endemà faran snorkel amb vestit sec a la falla que divideix el continent americà de l'euro asiàtic. També agafaran un avió fins al nord del país a la zona de Myvatn, on es banyaran en aigües termals a 40ºC amb una temperatura de -18ºC a l'exterior.

El punt final a aquesta aventura el posarà l'ascens al volcà Vertfjall. En arribar al seu cim, Jenni Hermoso s'emocionarà en veure un paisatge tan inusual i desconegut.

Els propers convidats de 'Planeta Calleja'

Captura de Carlos Sobera amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro
Carlos Sobera a 'Planeta Calleja' | Mediaset

Al llarg de la temporada de 'Planeta Calleja', l'aventurer viatjarà a Montenegro amb el presentador Carlos Sobera o a la costa de Nàpols al costat del xef Pepe Rodríguez. L'actor Álvaro Rico farà una expedició a Sri Lanka. A més, les influencers María Pombo i Marta Pombo recorreran les glaceres més impressionants de Terra del Foc, Xile, fins a arribar al mític Cap d'Hornos

"Però això no és tot perquè aquest any el nostre planeta se'ns queda petit i... marxem a 'Mart'! Sí, a 'Mart'. Ho farem en un doble episodi titulat 'Especial Missió a Mart'. La comunicadora Inés Hernand i l'actor Félix Gómez es convertiran en 'astronautes' per conèixer com viurem els humans al planeta vermell”, avança Calleja.