Primer pla de Gorka Márquez, concursant de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Qui és Gorka Márquez, jurat de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco?

Coneix Gorka Márquez, el ballarí que forma part del jurat de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' torna aquest dissabte 13 de gener al prime time Telecinco. 13 celebrities es llancen a mostrar la seva habilitat per a la dansa en aquest format presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Els famosos s'enfrontaran a un exigent jurat, entre els quals hi ha Gorka Márquez.

A 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity formarà parella amb un mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil a les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitzarà la seva exhibició i rebrà una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic podrà votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que estiguin en pitjor posició hauran de tornar a ballar. Concloses les actuacions, serà exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Fotografia del jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco, amb Boris Izaguirre i Antonia Dell’Atte
Jurat de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

'Bailando con las Estrellas' compta amb un jurat integrat per eminències de la dansa i l'espectacle: Blanca Li, Julia Gómez Cora i Gorka Márquez. Així com personatges tan coneguts i mediàtics com Antonia Dell'Atte, Boris Izaguirre i Cristóbal Soria, en qualitat de 'Tribuno del Pueblo'.

Qui és Gorka Márquez?

Fotografia de Gorka Márquez, jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Gorka Márquez, jurat de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Gorka Márquez potser és l'espanyol més conegut de la televisió britànica. Ha estat durant vuit anys ballarí a 'Strictly Come Dancing' de la BBC, el format original de 'Bailando con las Estrellas' al Regne Unit. Ha compartit escenari amb moltes celebritats, com la cantant Alexandra Burke, amb qui va aconseguir el rècord de deus en una sola sèrie i va protagonitzar una final davant de 13 milions d'espectadors.

Amb només 12 anys va començar a representar Espanya en campionats de ball. Al seu currículum destaquen el Campionat Mundial de balls llatins 2010 o les semifinals de la Copa Mundial de WDSF (World Dance Sport Federation). Tot i això, el seu llançament definitiu va ser l'espectacle de dansa en directe "Burn the Floor" al West End de Londres, amb el qual va poder recòrrer mig món.

Actualment, Gorka Márquez protagonitza un reality amb la seva dona, Gemma Atkinson, a qui va conèixer al programa de la BBC.