Primer pla de Blanca Li com a jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Qui és Blanca Li, jurat de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco?

Coneix Blanca Li, la coreògrafa que forma part del jurat de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' torna aquest dissabte 13 de gener al prime time de Telecinco. 13 celebrities es llancen a mostrar la seva habilitat per a la dansa en aquest format presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Els famosos s'enfrontaran a un exigent jurat, entre els quals hi ha Blanca Li.

A 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity formarà parella amb un mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil a les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitzarà la seva exhibició i rebrà una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic podrà votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que estiguin en pitjor posició hauran de tornar a ballar. Concloses les actuacions, serà exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Fotografia del jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco, amb Boris Izaguirre i Antonia Dell’Atte
Jurat de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

'Bailando con las Estrellas' compta amb un jurat integrat per eminències de la dansa i l'espectacle: Blanca Li, Julia Gómez Cora i Gorka Márquez. Així com personatges tan coneguts i mediàtics com Antonia Dell'Atte, Boris Izaguirre i Cristóbal Soria, en qualitat de 'Tribuno del Pueblo'.

Qui és Blanca Li?

Fotografia de Blanca Li com a jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Blanca Li, jurat de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Coreògrafa, ballarina, actriu i directora de cinema, Blanca Li és una de les figures més prestigioses i reconegudes de la dansa a nivell mundial. És membre de l'Acadèmia de Belles Arts de França i fins ara directora dels Teatres del Canal. Està distingida amb la insígnia de la Legió d'Honor de la República Francesa i la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts del Govern d'Espanya, entre d'altres guardons.

Blanca Li ha creat coreografies per a grans directors internacionals de cinema com Pedro Almodóvar, Jean-Jacques Annaud o Anne Fontaine. Així com a estrelles de la música com Paul McCartney, Coldplay, Beyoncé, Blur, Goldfrapp, Daft Punk i Kanye West.

En els propers mesos estrenarà una òpera al Teatro Real i arrencarà una gira amb una versió hip-hop d''El Trencanous'. A més, segueix triomfant amb 'Le Bal de París de Blanca Li', el seu espectacle virtual en viu.