Captura de Halit a Pecado Original

El pla de Halit al capítol de 'Pecado Original' del divendres 26 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Halit coneix tota la veritat i traça un pla contra Yildiz.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 26 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 26 de gener, Halit i Erim sí que van escoltar la discussió entre Yildiz i Ender. Tots dos es van assabentar que Yildiz només vol els diners de Halit, però que en realitat està enamorada de Kerim. Una decisió que ho fa canviar tot, ja que l'empresari estava disposat a recuperar la noia.

Plànol curt de Yildiz parlant per telèfon en una escena de la sèrie 'Pecado Original' on apareix amb rostre seriós
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, Halit està recopilant informació contra Yildiz d'amagat. Vol aconseguir la custòdia del seu fill Halitcan i fer fora Yildiz de la seva vida per sempre per haver-lo traït. Cosa que ella no s'espera per res després que s'hagi mostrat comprensiu després del que va passar amb els seus objectius.

A més, Yiğit ha decidit anar després de la seva noia i viatjar als Estats Units per intentar guanyar-se el perdó. El jove no es pot quedar de braços plegats esperant que torni i no vol perdre-la. Yiğit veurà la seva mare al Holding per comunicar-li la decisió que ha pres i, encara que al principi sembla que no li fa gaire gràcia, Ender recolza la decisió del seu fill.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Yigit a Pecat Original d'Antena 3
Yiğit a 'Pecado Original' | Mediaset

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.