Captura de la roda de premsa de Drag Race: All Stars amb Carmen Ferreiro, Emilio Sánchez Zaballos, Supremme de Luxe i Ana Locking

atresplayer presenta 'Drag Race: All Stars', amb importants novetats originals

'Drag Race: All Stars' donarà una segona oportunitat a nou reines i incorporarà diverses novetats.

Davant l'imminent estrena de la primera temporada 'Drag Race España: All Stars', Atresmedia ha presentat l'edició als mitjans. El primer episodi s'estrenarà el proper diumenge 4 de febrer a les 20h en exclusiva a atresplayer, amb nou reines que ja han passat pel programa. Es tracta de Pakita, Onyx, Pupi Poisson, Pink Chadora, Juriji Der Klee, Hornella Góngora, Sagittaria, Drag Sethlas i Samantha Ballantines.

Emilio Sánchez Zaballos, director d'atresplayer, va arrencar la presentació destacant el valor del format: "Forma part de la família Atresmedia com un dels productes que ens fa sentir més orgullosos". A més, ha destacat la satisfacció dels creadors originals: "Estem orgullosos nosaltres i també ho està World Of Wonder (WOW), des d'on no paren de donar-nos l'enhorabona per les nostres promocions".

Concursants de Drag Race España All Stars
Concursants de 'Drag Race España: All Stars' | Atresmedia

Tot seguit, Lola Ibarreta, directora de 'Drag Race España', va parlar sobre la qualitat de la temporada: "Hem complert. Les reines i el jurat estan contentes i tots ho estem".

A continuació, va explicar breument les novetats que incorpora aquesta edició: “Aquesta vegada, la responsabilitat de les eliminacions són a les reines a través de la destralada. Més enllà del joc i de mostrar com són, en aquesta ocasió han de pensar una estratègia. moltes possibles: pots carregar-te a les més fortes per facilitar el teu concurs o pots assegurar una final de nivell protegint-les”. Així, Ibarreta explica que les reines "no han deixat de donar espectacle" i "han mostrat la seva evolució des del primer pas pel concurs".

Sobre la mecànica de l'edició, Carmen Ferreiro, directora d'entreteniment d'Atresmedia, va explicar que la guanyadora de cada episodi rebrà 3.000 euros i el poder de la destralada. Això últim fa referència a decidir qui serà la concursant eliminada de la competició. Es tracta de la mecànica que segueix el format 'All Stars' original, i Ibarreta va afegir que "Espanya sempre vol donar més, de manera que n'hi haurà més, hi haurà sorpreses".

Una temporada molt especial per al jurat

Ana Locking, jurat de 'Drag Race España: All Stars', ha comentat també les peculiaritats d'aquesta edició: "He notat les reines més lliures a l'escenari. Ja no tenen la necessitat de mostrar qui són perquè l'audiència ja ho sap" . A més, explica que ha sentit "una complicitat especial" entre les reines i el jurat, així com entre les reines.

Jurat de Drag Race España All Stars
Jurat de 'Drag Race España: All Stars' | Atresmedia

Finalment, Supremme Deluxe, conductora del programa, ha aprofitat per exalçar el drag i recordar la necessitat del programa: “Drag Race España” ha ajudat a millorar les condicions de la professió. És molt important que hi hagi programes com aquest perquè demostren que hi ha interès i que el públic vol veure'l, però també queda molt per treballar”.

A més, la presentadora va revelar les proves que compondran el primer episodi i seran dues de les més aclamades: la llibreria i el talent xou. Com ja s'havia Revelat al tràiler de la temporada, Bárbara Rey serà la primera jutgessa convidada de l'edició.