Captura de Nacho Abad en una promo d'En Boca de Tots a Quatre

Els canvis a la graella de Cuatro que afecten directament 'En Boca de Todos'

El programa de Nacho Abad a Cuatro veurà modificat per sorpresa el seu horari a partir de la setmana que ve.

Cuatro prepara canvis importants a la seva graella de cara a la setmana que ve i un d'ells afecta 'En Boca de Todos' de Nacho Abad. Dilluns que ve 29 de gener torna Noticias Cuatro cinc anys després del seu final. És per això que Mediaset ha reajustat la graella del seu canal secundari per fer buit els blocs informatius.

Recordem que Alba Lago presentarà en solitari l'edició de Noticias Cuatro del migdia, a les 14h. Mentrestant, Mónica Sanz i Diego Losada conduiran la nocturna, a les 20h. Per la seva banda, Roberto Arce i Marta Reyero es mantenen a les edicions del cap de setmana.

La tornada de Noticias Cuatro ha provocat que 'En Boca de Todos' de Nacho Abad perdi una hora, ja que actualment acaba a les 15h. És per això que Mediaset ja ha anunciat què passarà amb el format: arrencarà una hora abans. A partir del proper dilluns 29 de gener, 'En Boca de Todos' començarà a les 11:30h i no a les 12:30h com venia fent fins ara.

Nacho Abad al seu comiat per vacances d'En Boca de Tots
Nacho Abad a 'En Boca de Todos' | Mediaset

"Dilluns 'En Boca de Todos' avança la seva emissió. Comencem una hora abans per desenvolupar tota l'actualitat i polèmiques del dia amb el nostre estil propi. De dilluns a divendres estarem en directe als punts de major interès per explicar-los el que està 'En Boca de Todos'", explica Nacho Abad a la promo.

Recordem que 'En Boca de Todos' ha millorat les dades d'audiència des d'estiu, coincidint amb l'augment de presència de Nacho Abad. El programa del periodista, que ara presenta en solitari, es mou cada dia entre el 4/5% de quota de pantalla. Segueix molt lluny de la seva competència directa, 'Al Rojo Vivo' de laSexta, que triplica les seves dades.

Captura de Verónica Dulanto i José Luis Vidal com a presentadors de Cuatro al día
José Luis Vidal i Verónica Dulanto a 'Cuatro al día' | Mediaset

Cal destacar que els canvis al day time del canal, amb l'arribada de Noticias Cuatro, també afectaran a 'Cuatro al día'. El programa que presenta Verónica Dulanto veurà reduïda la seva durada en prescindir del segon bloc, emetent-se únicament fins a les 20h. A més, tot apunta que Cuatro també reforçarà la seva aposta per 'El Desmarque', amb més minuts de durada.