Fotografia d'Arturo Valls en una premiere d'Atresplayer

Arturo Valls salta per sorpresa a La 1 per col·laborar a 'El mejor de la historia'

Arturo Valls s'allunya encara més d'Atresmedia per formar part del nou programa de La 1.

Arturo Valls salta per sorpresa a La 1 com a jurat d' 'El Mejor de la Història' . Presentat per Silvia Intxaurrondo, aquest espai, que s'emet al prime time de divendres, busca la figura més rellevant i admirada de la nostra història. Aquesta setmana, els deu finalistes són José Ortega i Gasset, Montserrat Caballé, Rafa Nadal, Manolo Santana, Felip VI, Salvador Dalí, Isabel I, Amancio Ortega, Antonio Machado i Julia Otero.

Un es classificarà per a la final. En el primer programa van quedar finalistes per al duel Federico García Lorca i Francisco de Goya, entre els quals es va imposar el poeta a la votació online amb el 62% dels vots, davant del 37% del pintor aragonès. Lorca es va convertir així en el primer finalista del programa.

Silvia Intxaurrondo cada setmana està acompanyada de col·laboradors famosos i experts en cada matèria que debaten sobre la trajectòria, genialitat, mèrits i llegat dels personatges. Aquest divendres, els col·laboradors seran Begoña Villacís, Carlos Latre, Paula Vázquez i Arturo Valls.

Fotografia de Silvia Intxaurrondo a la presentació d'El Millor de la Història de La 1
Silvia Intxaurrondo | RTVE

A més, també és al plató Aníbal Gómez, còmic, actor i cantant fa gairebé 20 anys que és al sector audiovisual. És l'encarregat de representar l'espanyol mitjà i aportarà totes les reaccions i opinions de les xarxes socials i del públic present al plató. A més, un altre col·laborador provinent del món digital: Charlyokei, creador de contingut pioner a fer reporterisme al carrer a TikTok, amb més de set milions de seguidors, serà la cara del programa al carrer.

D'aquesta manera, Arturo Valls continua apareixent en nous programes, allunyat d'Atresmedia, la cadena durant més d'una dècada. "Ja no pertanyo a la casa, ja no tinc contracte de cadena, però tenim una relació molt bona perquè han estat moltíssims anys. Tenim una relació professional molt cordial", explicava fa uns mesos en una entrevista a TVienes.

Posat d'Arturo Valls com a presentador de Mask Singer a Antena 3
Arturo Valls | Atresmedia

De fet, el seu últim format a la televisió va ser 'That's My Jam', de la mà de Movistar Plus+. Tot i això, ben aviat tornarà a Antena 3 de la mà d' 'El 1%', un nou concurs per a prime time. A més, la cadena també té pendent d'estrena la quarta temporada de Mask Singer, després del gran èxit de la tercera la primavera passada.