Cartell d'Un nou clarejar, la nova sèrie d'atresplayer protagonitzada per Yolanda Ramos

atresplayer llança el tràiler de 'Un nuevo amanecer', la seva sèrie amb Yolanda Ramos

Tràiler i cartell principal de 'Un nuevo amanecer', nova sèrie original d'atresplayer protagonitzada per Yolanda Ramos.

'Un nuevo amanecer' arriba el proper 10 de març a atresplayer. És una nova tragicomèdia protagonitzada per l'actriu Yolanda Ramos; creada, escrita i dirigida per José Corbacho, acompanyat de Belén Macías en direcció. Ara, la sèrie presenta el tràiler oficial i el cartell principal.

Aquesta nova sèrie, que compta amb 8 episodis de 30 minuts de durada, narra la història de Candela, a la qual interpreta Yolanda Ramos. Candela és una actriu reconeguda i figura televisiva que, a causa dels seus problemes amb l'alcohol i les drogues, acaba en un centre de desintoxicació. En aquest lloc descobrireu l'origen de les vostres addiccions, però també trobareu l'oportunitat d'agafar les regnes de la vostra vida, esmenar els vostres errors i començar de zero.

Un nuevo amanecer | Tráiler oficial | 10 de marzo en atresplayer

Amb Yolanda Ramos, completen l'elenc de la sèrie Cecilia Freire, Vicky Peña, Ágata Roca, Pau Durà, Abril Zamora, Alicia Falcó, David Selvas, Daniel Bayona Miller, Artur Busquets, Francesc Ferrer, Judit Martín, Nadal Bin, David Ramirez y Mirela Balic, entre d'altres. A més, la ficció també comptarà amb col·laboracions especials i cameos d'altres intèrprets.

'Un nuevo amanecer' és una dramèdia en què els espectadors comprovaran com l'humor sorgeix de les situacions quotidianes que viuen els personatges abordant temes com la salut mental o les addiccions en tots els seus vessants. Ho farà proposant un contrast entre dos mons molt diferents: el d'una clínica de desintoxicació, on el personatge protagonitzat per Yolanda Ramos es mostra com un peix fora de l'aigua, i el món de la televisió, on es desvetllen els secrets d'un talent xou i una visió àcida d'aquesta indústria.

Així és 'Un nuevo amanecer'

Fotografia de la sèrie Un nuevo amanecer amb Yolanda Ramos, José Corbacho i la Terremoto de Alcorcón
'Un nuevo amanecer' | Atresmedia

Candela, reconeguda actriu i humorista, ha esdevingut una addicta. No sap gaire bé com (o això diu ella), però aquestes dosis d'alcohol i drogues a les quals no donava gaire importància s'han acabat desmadrant. "Tranquils, jo controlo" eren les paraules que darrerament més repetia en el seu cercle personal i laboral, però no controla res de res. Ni la seva vida personal (separada i amb una filla que passa més temps amb el seu pare i la seva àvia que amb ella), ni professional, que cada cop és més desastrosa.

Després de desplomar-se en directe en el talent xou en què treballa, Candela s'ha d'internar en un centre de desintoxicació per tractar les addiccions. Ella vol fer-ho en un per a rics i famosos, però a causa dels seus problemes econòmics, acaba al centre públic 'Un nuevo amanecer'.