Muntatge de La Promesa a La 1 amb Somnis de Llibertat d'Antena 3

La 1 ataca amb 'La Promesa' Antena 3 i la seva gran estrena de 'Sueños de Libertad'

Antena 3 no estrenarà tranquil·la la seva nova sèrie diària, ja que La 1 ja ha anunciat el seu gran canvi, que afecta 'La Promesa'.

La 1 no deixarà brillar a l'estrena de 'Sueños de Libertad' d'Antena 3. Aquest diumenge 25 de febrer arriba al prime time de la cadena d'Atresmedia la seva nova sèrie diària, que substituirà 'Amar es para siempre'. Tot i això, la cadena pública ja ha anunciat un gran canvi que afecta 'La Promesa'.

I és que La 1 ja ha anunciat la gran nit de 'La Promesa' per celebrar els 300 capítols. Ho farà amb una doble emissió especial a prime time que revelarà algunes incògnites que s'han plantejat les últimes setmanes i culminarà amb una revelació per a Jana, la protagonista. Qui és darrere dels terribles successos de la cacera? Quina és la relació del comte d'Ayala amb el palau? Cap on avancen les relacions de Maria Fernández i Salvador i de Lope i Vera?

Curro segueix convalescent, conseqüència del que ha passat a la cacera després de la qual Feliciano va perdre la vida. Mentrestant, Alonso i Rómulo intenten desentranyar què va passar aquell dia i qui va intentar matar Curro. La decisió de Cruz de convidar el comte d'Ayala a La Promesa no deixa ningú indiferent. Però afecta especialment Petra. Quin estrany vincle del passat relaciona el comte amb la donzella de la marquesa?

Fotografia del capítol 300 de La Promesa a La 1
'La Promesa' | RTVE

María Fernández segueix amb els seus dubtes sobre si casar-se o no amb Salvador, i, alhora, Vera i Lope també en tenen més i menys. Però tot podria fer un tomb quan Maria trobi una cosa molt sospitosa al magatzem del palau. A més, una amenaça plana sobre Caterina i Pelai; Manuel està preparat per a la final de la Copa Herzog-Staackman i marxa al seu avió; i la Jana descobreix un gran secret familiar que la deixarà commocionada.

Amb aquesta emissió especial, La 1 pretén deslluir la gran estrena de 'Sueños de Libertad', que saltarà a la sobretaula a partir de dilluns. Per tant, tot apunta que 'La Promesa' també podria tornar a aquesta franja i girar-se l'emissió amb 'La Moderna'. Per part seva, Telecinco no ha anunciat cap canvi a la seva graella per intentar fer front a 'Sueños de Libertad'.

Així és 'Sueños de Libertad', la substituta d''Amar es para siempre'

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de Llibertat' | Atresmedia

'Sueños de libertad' transcorre a l'Espanya del 1958 i narra la història de Begoña Montes. És una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista i esperançador per la seva incessant cerca de la llibertat. Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3.

Està protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay. Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet, Guillem Barrientos, Carolina Lapausa, Alexandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milà, Candela Cruz, Amanda Cárden i Pablo Béjar completen el repartiment de la sèrie.