Captura de Halit a Pecado Original

El pla de Halit al capítol de 'Pecado Original' del divendres 2 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz i Kerim s'acomiaden de manera definitiva.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 2 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 2 de febrer, Yildiz està immersa en els últims preparatius del seu casament, sense conèixer que hi ha altres preparatius també en marxa, com, per exemple, el vestit de Novia de Sahika. Per ara, l'únic que està al corrent dels plans de Halit és un antic amic que anirà al casament com a testimoni. Halit li confessa que no pensa casar-se amb Yildiz i que només és el principi de la seva venjança.

Plànol curt de Yildiz parlant per telèfon en una escena de la sèrie 'Pecado Original' on apareix amb rostre seriós
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Mentrestant, al seu lloc d'ajudant, Mert va sol·licitar els préstecs als bancs per iniciar el desfalc. Tot i això, les seves peticions han estat rebutjades perquè han retirat a Kerim el poder de firma. Quan Kerim comenta la situació amb Halit, descobreix que és una mesura temporal per a la reestructuració de l'empresa.

Finalment, la festa de comiat de soltera de Yildiz comença amb una invitació inesperada de Sahika, seguint el consell d'Ender. Alhora, Sahika organitza una visita de la seva amiga a Kaya, amb la qual pretén aparellar el seu germà. Aconseguirà que passi pàgina i s'oblidi definitivament d'Ender?

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.