Logo de Star Channel

FOX es renova: passa a dir-se STAR Channel a partir de l'11 de març

El canal lineal FOX canvia i es dirà STAR Channel a partir del proper 11 de març.

El canal lineal FOX es convertirà en STAR Channel el proper 11 de març. The Walt Disney Company Espanya ha revelat un nou nom i una nova identitat visual de l'emblemàtic canal de televisió, que està disponible mitjançant Movistar Plus+, Vodafone i Orange, entre altres operadors.

STAR Channel continuarà sent la llar de l'entreteniment amb les millors sèries d'acció, drama i comèdia dels principals estudis a nivell mundial. Inclou les favorites dels espectadors com són 'Los Simpson', '911', 'NCIS Hawaii' i 'FBI: Most Wanted'. A més, comptarà amb moltes altres novetats que s'anunciaran properament.

D'aquesta manera, el canal lineal STAR Channel tindrà una línia gràfica nova nova i brillant. No obstant això, mantindrà la mateixa programació, les mateixes sèries i pel·lícules, la mateixa distribució i posició que el canal Fox té actualment a les graelles dels operadors. A més, continuarà sent el destí de les noves grans sèries i pel·lícules internacionals de la televisió de pagament a Espanya.

El rebranding com a STAR Channel neix de la marca STAR, ja present com una de les 6 disponibles al servei de streaming Disney+ juntament amb Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic.

"Amb el canvi de marca de FOX a STAR Channel, seguirem oferint les sèries i pel·lícules favorites dels espectadors. STAR Channel seguirà sent la llar de l'entreteniment més taquiller, amb estrelles de primera línia dels majors Estudis del món", ha comentat Simón Amselem, conseller delegat de The Walt Disney Company per a Espanya i Portugal.