Primer pla de Yildiz i Ender enfadades en una escena de la sèrie 'Pecado Original'

L'oportunitat de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' del divendres 16 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', tots celebren la fusió amb el nou cap, encara que Ender no se'n refia res.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 16 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 16 de febrer, Zehra està orgullosa de Mert i de la fusió del hòlding. Tot i això, ell vol un plus d'autoritat i ser accionista. Tots celebren la fusió amb el nou cap, encara que Ender no se'n refia res.

Captura de 'Pecado Original' amb Halit mirant Sahika mentre parla el 31 de gener de 2024
'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, Yildiz es muda a una nova casa amb el nadó i la mare. Yildiz intenta trobar Çagatay, però els seus plans no surten com esperava, fins que s'equivoca de pis i just li obre la porta Çagatay. No es pot creure que siguin veïns: ella s'emporta una gran alegria, però pensa que és una pesada.

Yildiz rep aquesta notícia com si una estrella fugaç li hagués complert el desig. Cosa que es reafirma quan l'endemà l'apartament de Yildiz tenia problemes amb l'aigua i ella no podia banyar Halitcan, així que Çagatay li ofereix el seu. Tot i això, no sap que la seva presència al seu pis causarà una hecatombe.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.