Fotografia d'una claqueta per anunciar l'inici del rodatge de Quan ningú no ens veu d'HBO Max

HBO Max arrenca el rodatge de 'Cuando nadie me ve, amb Maribel Verdú i Mariela Garriga

Maribel Verdú i Mariela Garriga encapçalen el repartiment de 'Cuando nadie me ve', la nova sèrie d'HBO Max.

Warner Bros Discovery ha anunciat la primera sèrie a Espanya de Max, la renovada plataforma que combinarà tot HBO Max i el millor contingut de discovery+. Es tracta de 'Cuando nadie me ve', produïda per Zeta Studios i basada en la novel·la homònima de Sergio Sarria publicada per Espasa. Enrique Urbizu ("No habrá paz para los malvados") dirigeix els vuit episodis d'aquesta sèrie creada per Daniel Corpas i escrita per un equip de guionistes liderat per Arturo Ruiz.

D'aquesta manera, integren el repartiment principal de 'Cuando nadie me ve' Maribel Verdú ("The Flash") i Mariela Garriga ("Misión Imposible"). Així com Austin Amelio ("Hit Man"), Ben Temple ("Upon Entry") i Dani Rovira ("El Campeón"). Completen el repartiment Abril Montilla, Lucía Jiménez, Numa Paredes, Maria Alfonsa Rosso, Eloy Azorín, Virgínia de Morata, Carlos Beluga, Lorca Prada i Ana María Vivancos.

El rodatge de 'Cuando nadie me ve' ha començat aquesta setmana a Madrid. Es desenvoluparà, a més, durant diversos mesos a Morón de la Frontera (Sevilla) ia altres localitats d'Andalusia i de la Comunitat de Madrid.

Muntatge de Maribel Verdú i Mariela Garriga
Maribel Verdú i Mariela Garriga | HBO Max

La trama es desenvolupa durant la Setmana Santa del 2024 a Morón de la Frontera, un poble de l'interior d'Andalusia situat al costat de la base àrea de l'exèrcit nord-americà. Lucía Gutiérrez (Maribel Verdú) és una sergent de la Guàrdia Civil que investiga l'insòlit suïcidi d'un veí i uns estranys esdeveniments esdevinguts a la primera processó.

Per la seva banda, Magaly Castillo (Mariela Garriga) és una agent especial de l'exèrcit dels Estats Units. Ha estat enviada a la base per esbrinar el parador d'un soldat desaparegut que sembla estar relacionat amb els negocis ocults del Coronel Seamus Hoopen (Ben Temple). És el màxim responsable de la base àrea.

El solitari policia militar, sergent Andrew Taylor (Austin Amelio), acompanya Magaly a les seves indagacions. De seguida descobreixen que les dues investigacions estan connectades i que el cas és més complex del que inicialment havien suposat. Involucra tant veïns de Morón com militars americans de la propera base.

"Estem molt orgullosos de comptar amb talent nacional i internacional tan potent per a 'Cuando nadie me ve', la primera gran aposta de producció local de Max. Compta amb tots els elements que busquem en una sèrie: excel·lents guions, personatges carismàtics i una factura impecable. És una història que embaucarà els espectadors fins al final", ha declarat Laura Carafoli, Italy & Iberia SVP Content Networks & Streaming Local Productions.