Captura de Gloria Camila parlant com a col·laboradora de Espejo Público

'Espejo Público' acomiada per sorpresa Gloria Camila com a col·laboradora

Gloria Camila ha estat acomiadada d''Espejo Público' tan sols cinc mesos després del seu fitxatge per Antena 3.

Males notícies per a Gloria Camila, que ha estat acomiadada d''Espejo Público', el programa matinal que presenta Susanna Griso a Antena 3. El mes de setembre passat, la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano es va incorporar a l'espai d'Antena 3 per intentar millorar les audiències. Ho va fer després d'un temps allunyada de la televisió després de col·laborar a 'Ya son las ocho' o 'Ya es verano' i participar a 'Pesadilla en el Paraiso', tot a Telecinco.

Gloria Camila, per tant, va ser un dels fitxatges de 'Espejo Público' després de la cancel·lació de 'Sálvame'. El format va fitxar Albert Díaz Cabezón, exdirector del programa de Telecinco, per dirigir la secció de crònica social. Va ser llavors quan van arribar a 'Espejo Público' com Gema López, Laura Fa, Pilar Vidal, Alonso Caparrós o Sofía Cristo.

Gema López i Gloria Camila a Mirall Públic
Gloria Camila amb Gema López a 'Espejo Público' | Atresmedia

"Estic disposada a parlar qualsevol tema, no he vetat res i estic disposada que em conegueu bé", deia Gloria Camila el seu primer dia a 'Espejo Público'. De fet, el seu fitxatge va ser encara més destacat tenint en compte que era un dels noms vetats per Mediaset. El codi ètic prohibia parlar de la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano als programes.

Tot i això, menys de cinc mesos després del seu fitxatge, Gloria Camila hauria finalitzat la seva etapa com a col·laboradora d''Espejo Público'. Segons ha publicat Algo Pasa TV, la direcció del programa de Susanna Griso ha decidit no renovar el contracte de Gloria Camila. Tot això arriba just en plena polèmica José Fernando, que hauria iniciat una nova relació sentimental.

Per tant, Gloria Camila es torna a allunyar de la televisió una vegada més. El seu següent pas podria saltar a La 1, que ha tornat a apostar pel cor en formats com 'Mañaneros' o 'D Corazón'. De fet, ja va formar part de TVE, però no col·laboradora, sinó com a actriu de 'Dos Vidas'.

Plató de Espejo Público amb Miquel Valls, Sofia Cristo, Pilar Vidal, Susanna Griso, Gema López i Gloria Camila a Antena 3
'Espejo Público' | Atresmedia

Recordem que 'Espejo Público' (12,4% i 342.000) ha arrencat l'any millorant-ne el seguiment respecte al desembre, ja que segueixen el programa gairebé 2,3 milions d'espectadors únics. De 8.55 a 11.00 hores puja al 13,1% i supera el seu rival directe per 6è mes consecutiu. En competència amb el seu adversari fins a les 10.30 hores, també se situa per davant (13,5% vs 12%), +1,5 punts.