Yildiz a Pecat Original d'Antena 3

La sort de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 28 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Çagatay i Yildiz no aguanten més i per fi es besen.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 28 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

Seguint les ordres de Feride, Güler va acusar Yildiz i els seus amics d'haver destrossat les cortines. Per això els reclama 100.000 lires com a compensació. La jove Yilmaz i Emir han anat a casa seva per fer entrar per raó la seva clienta, sense saber que estan sent víctimes d'una trampa.

Tot i això, al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 28 de febrer, Çagatay i Yildiz no aguanten més i per fi es besen. Tots dos estan molt emocionats i queden a esmorzar l'endemà.

Çagatay de 'Pecado Original'
Çagatay a 'Pecado Original' | Atresmedia

Çagatay s'enfada amb la seva mare per voler fastiguejar el negoci de Yildiz, mentre que Feride està molesta perquè el seu pla no ha sortit com esperava. Haurà de decidir entre reconèixer els seus errors o inventar-se un nou estratagema per posar el seu fill en contra de la jove Yilmaz . Com reaccionarà Çağatay quan vegi Yildiz al saló de casa de la seva mare?

Per la seva banda, Hassan celebra un sopar a casa seva. Tots apareixen com a convidats, inclosos Çagatay i Yildiz, encara que ningú sap que estan sortint.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Mert de 'Pecado Original'
Mert a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Sueños de Libertad' a les 15:45h. Posteriorment, emet el final d''Amar es para siempre' a les 16:30h i la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:15h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.