Eva González amb un micròfon com a presentadora de La Gran Batalla de La Voz

Antena 3 segueix apostant per 'La Voz' malgrat no haver emès la Kids: obre el seu càsting

Antena 3 obre el càsting de les dues versions de 'La Voz', en espera d'emetre la seva nova temporada Kids.

Antena 3 seguirà apostant per 'La Voz' i obre el càsting de les dues versions. A l'espera d'emetre 'La Voz Kids 9', que serà la seva cinquena edició, Atresmedia ha anunciat el càsting per participar a l'exitós talent xou musical. Noves temporades que mantindran Eva González com a presentadora.

"Vols formar part del major espectacle del món? Apunta't ja al càsting. Està obert per als que vulguin complir el somni de trepitjar el plató de 'La Voz' i fer que els coaches es girin", ha publicat Antena 3 a les seves xarxes socials . Per apuntar-vos es pot emplenar un formulari que es troba a la web d'Antena 3 o trucar al 806514055.

Cal destacar que tot apuntava que 'La Voz' passaria a les mans d'ITV després de l'arribada de la factoria a Espanya. De moment, però, Boomerang segueix apareixent en els crèdits del càsting d'aquestes noves edicions.

Pel que fa a 'La Voz Kids', que tornarà a la primavera, comptarà amb Lola Índigo, Melendi, Rosario i David Bisbal com els seus coaches. Lola Índigo s'estrena com a coach en el format, en què ja ha participat com a assessora, mentre Melendi torna al format en què tant va triomfar. David Bisbal i Rosario, per la seva banda, repeteixen un curs més intentant aconseguir les millors veus de nens per als seus equips.

Per tant, 'La Voz Kids' perd l'emblemàtic duet format per Aitana i Sebastián Yatra. L'ara parella sentimental, ha participat al talent show infantil durant dues edicions consecutives.

Eva González com a presentadora de La Voz de Antena 3
Eva González, presentadora de 'La Voz' | Atresmedia

Recordem que 'La Voz' va tancar la seva darrera edició al desembre arrasant de nou. La gran final va aconseguir un 17,7% de quota de pantalla, congregant 4.798.000 espectadors únics i va aconseguir una mitjana de 1.594.000 seguidors. 'La Voz' va aconseguir liderar a totes les seves gales d'aquesta edició, convertint-se en un dels grans èxits de la temporada. Pel que fa a 'La Voz Kids', amb un 12,9% de quota de pantalla mitjana, el programa supera la competència de manera solvent un any més.