Captura del Piano, amb una dona tocant l'instrument al nou format de laSexta

laSexta buscarà el millor pianista del país en el seu nou talent xou per a prime time

laSexta adaptarà juntament amb Fremantle 'El Piano', un exitós format internacional en què es busca el millor pianista.

laSexta continua aquest 2024 la seva aposta per l'entreteniment. La cadena d'Atresmedia adaptarà per al seu prime time l'aclamat format internacional 'The Piano'. Buscarà el millor pianista aficionat en un programa emocionant que barrejarà les apassionants històries dels seus protagonistes amb la seva passió per la música.

'El Piano' recorrerà diferents espais emblemàtics i convida artistes aficionats a asseure's en pianos públics, davant de la gent, i sorprendre amb el seu talent i les seves històries. El que no saben és que les seves actuacions estan sent seguides, en secret, per dos aclamats pianistes que observen la seva destresa des de molt a prop, en una habitació oculta.

Al final de cada episodi i d'aquestes audicions, els participants són citats en un mateix lloc i hi descobriran qui són els aclamats pianistes professionals. Després de veure com toquen el piano, seran ells mateixos els qui els expliquin què busquen i anunciaran qui és el guanyador de l'episodi. Serà un moment de celebració i alegria, ja que, a més, podran tocar el piano junts.

Captura del Piano, amb un nen tocant l'instrument al nou format de laSexta
'The Piano' | Chanel

A més de mostrar el seu do amb les tecles del piano, el programa permetrà conèixer molt millor els pianistes aficionats i les seves inquietuds. Tots comparteixen una passió: el piano.

'El Piano' és l'adaptació del format que ha arrasat al Regne Unit i que es considera el format revelació de l'any passat. Va ser la millor estrena d'un nou programa d'entreteniment dels darrers 6 anys a Channel 4. A més , ja s'ha venut als Països Baixos (RTL4), Dinamarca (TV2) i ha confirmat una segona i tercera temporada al Regne Unit a causa del seu èxit.

Tal va ser l'enrenou que 'The Piano' va causar al Regne Unit que la guanyadora de la seva primera edició, Lucy, va ser l'elegida per la Casa Reial britànica per tocar a la coronació de Carles III.

Captura del Piano, amb una dona tocant l'instrument al nou format de laSexta
'The Piano' | Channel 4

A més a més del seu èxit d'audiència, ha estat un dels títols més aclamats per la crítica. 'The Piano' ha estat guardonat com el millor reality de competència als Rose D'Or Awards. Així com el millor programa original a The Broadcast Awards o el millor format de reality per a C21 Awards