Ender seria mirant de banda a la sèrie turca Pecat Original d'Antena 3

El parany d'Ender al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 31 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Ender vol treure informació sobre Yildiz i Kerim.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 31 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 31 de gener, a Yildiz no li fa gaire gràcia bregar amb la visita imprevista d'Ender. No obstant això, accedeix a parlar amb ella i acaba per perdonar-la, guiada per com l'ha trobada a faltar. No sap que Ender té altres intencions amb aquesta treva, a diferència d'Asuman.

Assumeixen sí que fa olor que aquí hi ha alguna trampa amagada. Aviat, Ender posa a funcionar la seva idea següent i avisa Yildiz, amb caràcter urgent, que circulen rumors a l'empresa sobre una possible relació entre ella i Kerim. Corre el risc que Halit se n'assabenti, per la qual cosa ha de tallar surelació del tot.

Captura de Halit a Pecado Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Yildiz es reuneix amb Kerim per acomiadar-se, però llavors Kerim li fa una proposta: escapar-se junts. Cap dels dos és conscient que Caner els està observant, càmera a la mà, seguint ordres d'Ender. Mentrestant, Halit continua entossudit a enganyar Kerim i Yildiz, reunint-los en un mateix lloc ja soles.

Sahika comença a sospitar de l'actitud de Halit i envia Haluk a investigar. Després d'esbrinar que Halit busca fotografies d'ells dos, Sahika li ofereix totes les que estan al seu poder, amb una condició: que s'hi casarà. Halit accepta.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz i Ender enfadades a Pecado Original d'Antena 3
Ender i Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.