Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre

Surt a la llum l'amulet d'Ana Rosa per tenir sort a la televisió

Després de molts anys a la televisió, es revela l'amulet que li dóna sort a Ana Rosa Quintana.

A la televisió són molts els presentadors que tenen els seus rituals i amulets per intentar tenir la millor sort. Ana Rosa ha confessat més d'una vegada algun d'aquests objectes que sempre li porten sort, encara que un dels seus antics presentadors ha revelat un dels seus secrets. Durant la roda de premsa del Benidorm Fest, Marc Calderó ha esmentat la seva antiga cap per revelar un dels seus principals amulets.

I és que Marc Calderó, que ara presenta la tercera edició del Benidorm Fest, va formar part de l'equip d'Unicorn Content, productora d'Ana Rosa. Abans de fitxar per La 1 va ser reporter i presentador substitut de Sonsoles Ónega a 'Ya es mediodía'. De fet, la sortida d'Ónega i Calderó va coincidir en el temps.

Fotografia de Marc Calderó i Sonsoles Ónega a Ja és migdia
Marc Calderó i Sonsoles Ónega | Mediaset

D'aquesta manera, en ser preguntat pels amulets i els rituals, Marc Calderó ha recordat un de la seva antiga cap. "Ana Rosa Quintana té un quars, que és el seu gran amulet. Durant molts anys el tenia en una tauleta al plató", revelava sense embuts el presentador català.

Recordem que durant molt de temps, un quars de grans dimensions va estar presidint una de les taules d''El Programa de Ana Rosa'. "Porto deu anys en aquest programa i el quars que hi ha a taula no ho he tocat. Ni ho tocaré…", explicava Joaquín Prat ja fa un temps en referència a aquest amulet d'Ana Rosa Quintana.

Una altra de les supesticions de la presentadora té a veure amb el blanc. Sempre vesteix d'aquest color per a les estrenes, ja que considera que li porta sort. A més, també ha confessat que sempre porta diversos amulets que el protegeixen: una medalla de la Miraculosa, una altra de la Mare de Déu del Carme per la seva mare i els anells de casats dels pares.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dijous 23 de novembre
Ana Rosa Quitana | Mediaset

Tot i tots aquests rituals, a Ana Rosa Quintana no li està anant del tot bé a la franja vespertina de Telecinco. Aquest dilluns 29 de gener, 'TardeAR' era segona opció amb un 10,9% i 937.000 espectadors, a 2,2 punts en franja de coincidència amb 'Y ahora Sonsoles'. El programa d'Ana Rosa, no obstant, va ser líder entre els menors de 55 anys (10,8%).