Primer pla de Yildiz i Ender enfadades en una escena de la sèrie 'Pecado Original'

Yildiz roba a Halit al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 24 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz ven una de les coberteries de Halit per saldar el seu deute.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 24 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Yildiz va convidar Kerim a sopar a la mansió perquè Halit no sospités del motiu real de la discussió que havia tingut amb Ender. Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 24 de gener, Yildiz estarà especialment tensa amb la visita de Kerim a la mansió. A la noia se li escaparà que el director va ser a casa seva, no fa gaire temps, ajudant-lo amb un projecte de l'empresa i Halit demanarà explicacions.

Captura de 'Pecado Original' amb Halid agafant el braç de Kerim al costat d'una finestra
'Pecado Original' | Atresmedia

Finalment, Yildiz ven una de les coberteries de Halit per saldar el deute. Per la seva banda, Zehra decideix donar els seus diners a Mert perquè els inverteixi. Per la seva banda, Sahika organitza un pla perquè Ender pensi que Kaya està coneixent una altra dona i que Yildiz l'ha traïda.

A més, Ender descobreix que Kerim no va rebre cap oferta de treball i creu que trama alguna cosa. Comença a investigar-lo per reforçar la seva posició a l'empresa si esbrina alguna cosa important sobre ell. Per part seva, Yigit decideix anar als Estats Units per parlar amb Lila i aclarir els seus problemes.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaya i Ender, dos personatges de 'Pecado Original' amb rostre d'enuig parlant
'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.