Noemí Galera i Manu Guix

Repartiment de temes de la Gala 9 d'OT 2023': Maneskin, Jessie J, Natalia Jiménez...

Repartiment de temes: descobreix les cançons que cantaran els concursants d'OT 2023' en directe a la Gala 9.

'OT 2023' ja ha arrencat i una de les cites mítiques per als més fidels al programa és el repartiment de temes, ara el de la Gala 9 . Cada setmana, els directors de l'acadèmia anuncien als concursants que cançons interpretaran durant la següent gala. En aquesta edició, aquesta cita serà cada dimarts i aquesta vuitena setmana, han estat Noemí Galera i Manu Guix els encarregats de repartir les cançons als concursants.

  • GRUPAL : "Solo quiero bailar" (2009) de Zenttric
  • Álvaro : "I Want Love" (2021) de Jessie J
  • Paul : "Music Session Vol. 57" (2022) de Bizarrap i Milo J
  • Lucas : "Nada cambiará mi amor por ti" (1986) de Glenn Medeiros
  • Chiara : "Kill Bill" (2022) de SZA
  • Ruslana : "Beginn" (1967) en la versió de Maneskin
  • Martin : "Footloose" (1984) de Kenny Loggins
  • Bea: "River Deep" (1966) de Mountain Hard
  • Juanjo i Naiara: "La Cigarra" (1950) a la versió de Natalia Jiménez i Lila Downs.

D'aquesta manera, els concursants hauran de defensar aquest tema per intentar evitar la setena nominació de la nova edició d'OT 2023'. Els participants seran jutjats per Pablo Rouss, Cristina Regatero i Buika. A més, cada setmana hi haurà un quart jurat que representarà un gran artista d'Espanya o Llatinoamèrica, com Rozalén a la Gala 7.

Recordem que Chenoa presenta cada dilluns les gales setmanals de 'OT 2023' de 90 minuts, que tenen un alt nivell de producció. S'emeten en directe a Prime Video i seran més dinàmiques, centrades en les actuacions musicals dels concursants ajustant-se a l'horari de màxima audiència. Per primera vegada, Noemí Galera i alguns dels professors de l'Acadèmia estaran al plató durant la gala, cosa que els permetrà interactuar amb la presentadora i els concursants.

Les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es faran únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans podran votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'. Pel que fa al vot del favorit, es manté com un de sol.