Muntatge de Carlos Sobera a Planeta Calleja amb Isabel Pantoja a Supervivientes

Carlos Sobera revela el que va passar amb Isabel Pantoja sense càmeres després de 'Supervivientes'

Carlos Sobera confessa per fi el que va passar amb Isabel Pantoja després del seu enfrontament a 'Supervivientes'.

Gairebé cinc anys després que Isabel Pantoja participés a 'Supervivientes', Carlos Sobera ha confessat el que va passar darrere de càmeres després del seu enfrontament. La tonadillera va ser la concursant estrella de 'Supervivientes 2019', però també va generar diverses polèmiques. I és que va ocultar diverses vegades d'abandonar voluntàriament, cosa que va fer que protagonitzés una discussió en directe amb Carlos Sobera.

Durant el seu exitós pas per 'Planeta Calleja', Carlos Sobera ha explicat que li encanta presentar el reality de Telecinco. "És el més fresc, el més natural, en què més es porta al límit als participants", ha explicat el presentador.

Plànol lateral de Carlos Sobera, amb rostre seriós, participant al programa 'Planeta Calleja'
Carlos Sobera a 'Planeta Calleja' | Mediaset

"Passen gana, passen fred a les nits quan plou, passen calor, els piquen els mosquits voraços d'una manera salvatge... I després la convivència, competitiva a més, que, encara que sembli mentida, provoca frecs als quals has de fer front vulguis o no", afegia Carlos Sobera. Recordem que de moment es desconeix si el presentador seguirà al capdavant de la propera edició de 'Supervivientes'.

"Quan em cabrejo, m'emprenyo bé. Em vaig enfadar una mica amb Isabel Pantoja, per exemple. Després ella es va enfadar amb mi, i quan va venir al plató de 'Volverte a ver' m'ho va fer saber", va explicar Carlos Sobera sobre el seu enfrontament amb la coneguda tonadillera.

D'aquesta manera, va explicar tot el que havia passat: "Jo feia el programa els dimarts i, segons arribo a plató, el director em dóna la notícia que Isabel Pantoja se'n vol anar. Vaig haver de parlar amb ella en directe al programa i em va tocar donar-li una mica de candela, una mica. La vam aconseguir convèncer i va durar unes quantes setmanes més”.

Captura de Carlos Sobera amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro
Carlos Sobera a 'Planeta Calleja' | Mediaset

Cal destacar que, 'Planeta Calleja', amb Carlos Sobera com a protagonista, ha obtingut la seva millor dada dels darrers 11 mesos amb un 10,1% i 961.000. Ha estat segona opció a la seva franja amb un avantatge en més de 3 punts a la seva immediata competidora (6,9%). A més, ha liderat el target comercial (11,4%) i entre els menors de 55 anys (11,0%).

Recordem, a més a més, que Carlos Sobera es posarà molt aviat al capdavant de la nova gran aposta de Telecinco per al seu prime time: 'Mental Masters'. Es tracta d'un quiz show que barreja coneixements, audàcia, memòria, agudesa visual i agilitat mental. Els concursants no només han de contestar diferents preguntes de manera correcta, sinó també fer-ho amb màxima velocitat i precisió.