Halit enfadat a Pecat Original

Halit es torna boig al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 14 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz visitarà el seu bebè d'amagat, però Halit apareix i passa el menys esperat.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 14 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Tot i que Ender i Şahika mai no s'han portat bé, per primera vegada, com a accionistes del Holding, comparteixen que Halit s'està precipitant a l'hora de donar tant poder a Mert, al qual pràcticament acaba de conèixer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 14 de febrer, Ender i Şahika decideixen anar a la mansió per parlar personalment amb Halit. El volen fer veure que la Mert no és un home de fiar i que s'hauria de replantejar la seva decisió. El que l'empresari no s'imagina és que a la mansió també hi ha Yildiz, que s'ha colat per veure el seu fill.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Şahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, mentre Yildiz visita el seu bebè d'amagat, però Halit apareix i comencen a discutir. Just arriben Sahika i Ender a la mansió. En veure-les, Halit es desespera encara més i comença a empènyer-les ia cridar.

Recordem, a més, que Ender no està passant pel millor moment després de l'adéu de Kaya. "Hem passat per tants infortunis que ja no és possible fer les paus. Tant de bo t'haguessis penedit abans que la teva ambició tragués el pitjor de tu", li escrivia en una nota.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaia a Pecat Original d'Antena 3
Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.