Ender i Kaya, dos personatges de 'Pecado Original' amb rostre seriós parlant-se cara a cara

La carta de Kaya a Ender al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 13 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Kaya s'ha cansat de les mentides i els jocs d'Ender.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 13 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Després del seu divorci amb Halit, Ender ha tingut temps per reflexionar sobre tot el que ha passat. Encara segueix molt confusa i no entén qui li va fer mal ni qui no, si sap si va actuar correctament o es va precipitar.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 13 de febrer, Ender no ha estat capaç d'oblidar Kaya i se sincera amb ell. Assegura que sempre l'ha estimat i demana oblidar el passat i perdonar-se. Li proposa anar-se'n lluny i començar una vida junts i que renunciarà a tot per ell, a l'empresa ia les seves accions.

Halit amb cara de sorpresa a Pecat Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Kaya decideix pensar-ho. Tot i això, finalment Kaya li deixa una carta dient que ja no és possible fer les paus i que s'ha cansat de les mentides i els seus jocs. Ender es queda destrossada.

Per la seva banda, Mert vol aconseguir el control del hòlding ara que està casat amb Zehra. De fet, Halit hi confia plenament i li planteja deixar-lo al comandament de l'empresa. Tot i això, Sahika i Ender es neguen i totes dues es posen d'acord per parlar amb Halit sobre el tema.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Sahija a Pecat Original d'Antena 3
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i Pasapalabra a les 20h.