Onyx Unlesahed, segona expulsada de Drag Race Espanya All Stars

Onyx, segona expulsada de 'Drag Race All Stars': patina novament en una mítica prova

Vuit reines es van enfrontar al 'Snatch Game', el repte d'imitació i interpretació més temut de 'Drag Race: All Stars'.

El segon programa de 'Drag Race Espanya: All Stars' a l'atresplayeres va saldar amb l'expulsió d'Onyx Unleashed. La reina intergalàtica, original de la segona temporada, no va aconseguir superar un dels reptes més complexos de totes les edicions: el Snatch Game. La seva imitació de Lorenzo Caprile no va resultar còmica i la va situar al bottom al costat de Sagittaria, que havia imitat Rosario Flores.

Atesa la durada i la distinció d'aquesta prova, l'episodi d'ahir no va comptar amb prova inicial. Així, les vuit concursants es van enfrontar directament a aquest repte temut d'interpretació, imitació i humor que causa terror. La madrilenya va mostrar inicialment voluntat: "A mi també em ve de gust. M'agradaria redimir-me de la meva edició". Cal destacar que Onyx va ser expulsada de la segona edició després de fracassar en aquest mateix challenge.

Participants del Snatch Game de la primera temporada de Drag Race Espanya All Stars
Participants del Snatch Game de 'Drag Race Espanya All Stars' | Atresmedia

Yurena i Yola Berrocal van acompanyar les concursants durant el desenvolupament de la prova. Hi van brillar les interpretacions de Pupi Poisson, com Tamara Falcó, i Drag Sethlas, com Aless Gibaja. Per contra, la Rosario Flores de Sagittaria i el Lorenzo Caprile d'Onyx Unleashed no van causar gaires riures. Així, Pupi i Sethlas van guanyar el repte que les va portar al lipsync en què decidirien l'expulsada.

Silvia Abril va completar el panell de jutges de l'episodi

Després del Snatch Game, les reines van acudir a la passarel·la, la temàtica de la qual era de redempció. En aquesta ocasió, el perfil humorístic que va acompanyar els jutges durant les valoracions va ser la còmica Silvia Abril. Els cinc jutges van coincidir que la interpretació d'Onyx va ser fallida: "Faltava la capa d'humor en què només vam entrar quan tu gaudies", comentava Javier Ambrossi.

Jurat del segon episodi de Drag Race All Stars
Jurat del segon episodi de 'Drag Race Espanya All Stars' | Atresmedia

Per la seva banda, Sagittaria va rebre també crítiques: "El teu Rosari no era Rosari, era una senyora andalusa", va explicar Javier Calvo. Això va posar totes dues en una tessitura de la qual només una se salvaria i la decisió va acabar en mans de Pupi Poisson. Després d'haver guanyat el lipsync Drag Sethlas, Pupi Poisson va decidir expulsar Onyx Unleashed salvant així la seva companya d'edició.