Mert de 'Pecado Original'

L'acomiadament de Mert al capítol de 'Pecado Original' del dilluns 26 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Hassan acomiada Mert, tot i que ell nega haver agredit Sahika.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 26 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

La Sahika ha sortit amb la seva! Amb l'ajuda de Haluk, la germana de Kaya ha fet creure tota l'empresa que Mert ha intentat sobrepassar-se amb ella per haver intentat posar fi a la suposada aventura que tenien. Tothom ha sentit llàstima per Sahika en veure-la destrossada!

Captura de Sahija a Pecat Original d'Antena 3
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 26 de febrer, Hassan acomiada Mert, tot i que ell nega haver agredit Sahika. Tot i això, el deixa oberta a tornar si pot demostrar que Sahija menteix, per la qual cosa, en veure que el seu lloc de treball corre seriós perill, Mert demana ajuda a Ender. Intentarà demostrar la seva innocència a canvi de donar-li accions quan les aconsegueixi.

Per la seva banda, Zehra s'assabenta del que ha passat i té una forta discussió amb Mert davant de molts convidats. Se'n va molt afectada i emprenyada.

Per part seva, Yildiz i Çagatay s'agraden cada vegada més, però dissimulen els seus sentiments quan estan junts.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Somnis de Llibertat' a les 15:45h. Posteriorment, emet el final d''Amar es para siempre' a les 16:30h i la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:15h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.