Muntatge dels sis expulsats de Ballant amb les Estrelles: Agatha Ruiz de la Prada, Miquel Torres, Carlota Boza, José Manuel Pinto, Sheila Casas i Josie

Vota: Qui vols que sigui repescat de 'Bailando con las Estrellas'?

'Bailando con las Estrellas' anuncia per sorpresa una doble repesca de dos dels seus expulsats a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' anuncia per sorpresa un gir en la seva competició, que afecta directament els expulsats. Després de set setmanes en emissió, el talent xou presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza ha anunciat que arrenca la fase de repesca. Dos dels sis expulsats, amb els seus respectius ballarins, podran tornar a la competició al prime time de Telecinco.

"Passarà una cosa excepcional, completament diferent. Es diu la segona oportunitat. Les sis parelles que ja han estat eliminades tornaran a aquest plató, inclosa Agatha, i dues tornaran al concurs", explicava en directe Jesús Vázquez aquest dissabte 24 de febrer.

D'aquesta manera, tindran l'oportunitat de tornar a Ballant amb les Estrelles Agatha Ruiz de la Prada, Miquel Torres, Carlota Boza, José Manuel Pinto, Sheila Casas i Josie. Per la seva banda, segueixen a la competició Adrián Lastra, Athenea Pérez, Bruno Vila, Elena Tablada, Jonan Wiergo, Mala Rodríguez i María Isabel.

Vota a la nostra enquesta pel teu favorit per ser repescat a 'Bailando con las Estrellas'.

Recordem que, a 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity forma parella amb un mestre ballarí, que és el responsable de formar el seu pupil a les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitza la seva exhibició i rep una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic pot votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que estiguin en pitjor posició han de tornar a ballar. Concloses les actuacions, és exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Captura de Jesús Vázquez com a presentador de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Jesús Vázquez, presentador de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Recordem que, aquest dissabte 24 de febrer, el nou lliurament de 'Bailando con las Estrellas' de Jesús Vázquez va aconseguir liderar la seva franja d'emissió. El talent xou va aconseguir el millor resultat en les últimes cinc setmanes amb un 11,2% de share, 1.013.000 espectadors de mitjana i 4.060.000 contactes en les quatre hores d'emissió. En franja de coincidència, va aconseguir superar Atrapa un Millón (9,5% i 1.114.000) amb sis dècimes d'avantatge.