Muntatge de Sonsoles Ónega i Nacho Abad

El pal de 'Y ahora Sonsoles' a Mediaset: s'emporta el director de Nacho Abad

Sonsoles Ónega es porta a un nou directiu de Mediaset i deixa orfe Nacho Abad després de la sortida.

'Y ahora Sonsoles' canvia per sorpresa de director després de poc més d'un any en emissió a Antena 3. Amb el seu fitxatge per Atresmedia, Sonsoles Ónega es va endur diversos professionals de Mediaset amb què havia treballat. Entre ells Patricia Lennon, la fins llavors directora de 'Ja és migdia', que s'ha encarregat de dirigir 'Y ahora Sonsoles'.

Tot i això, això està a punt de canviar, ja que, segons ha publicat en exclusiva Yotele, Atresmedia ha fitxat Javier Silvestre. El fins ara director de 'Código 10' a Cuatro es posarà als comandaments de 'Y ahora Sonsoles' els propers dies, una vegada conclogui la seva feina a Mediaset. Per la seva banda, Patricia Lennon es posarà al capdavant un nou format al grup que encara està en fase de desenvolupament.

Fotografia de Javier Silvestre somrient
Javier Silvestre | Instagram: Javier Silvestre

Javier Silvestre compta amb una llarga trajectòria a ràdio i televisió. Després de passar per Punto Radio, es va incorporar a l'equip de la productora Mandarina, on ha estat reporter de 'Viajeros Cuatro' i director d''En Boca de Todos'. Tot i això, ha deixat el programa que en aquell moment presentava Diego Losada per passar a dirigir 'Código 10'. Des d'aleshores ha estat a la pinganeta de Nacho Abad i David Aleman amb bones dades d'audiència, ja que aquest dimarts marcava un bon 7% de share.

Aquest robatori arriba tan sols uns dies després que 'Y ahora Sonsoles' hagi perdut Alejandra Prat com a col·laboradora després de fitxar per 'Vamos a ver' a Telecinco. Tot i això, va ser Atresmedia la primera a robar a diversos professionals de Mediaset, com a les col·laboradores Paloma García Pelayo i Beatriz Cortázar. Després de molts anys lligades a 'El Programa d'Ana Rosa', van saltar per sorpresa la competència abans d'estiu

Sonsoles Ónega mirant a càmera a I ara Sonsoles d'Antena 3
'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

Recordem que, amb un 12,4% de share i 1.019.000 espectadors, 'Y ahora Sonsoles' ha estat líder cada mes del 2023. És el magazín més vist de la tarda i supera els 2,9 milions d'espectadors únics. Manté el resultat de l'any anterior i el lideratge a la franja augmenta a +2,3 punts l'avantatge amb el seu competidor immediat