Iker Jiménez a l'especial d'Horitzó a Telecinco

'Horizonte' aborda el moment crític que viu l'Equador

'Horizonte' també aborda la llista de persones associades al magnat nord-americà Jeffrey Epstein.

Cuatro emet aquest dijous 11 de gener una nova entrega en directe d''Horizonte'. En aquesta edició, el programa abordarà el moment crític que viu l'Equador. Bandes armades de narcotraficants sembren el terror al país andí desafiant l'Estat.

Un tema que Iker Jiménez tractarà amb el coronel Pedro Baños i Daniel Bashandeh, analista i expert en política internacional. Així com Sergio Gregori, periodista i analista polític, Jorge Albertini, advocat penalista i José Félix Ramajo, instructor de seguretat privada professional i instructor de policia.

Iker Jiménez també aprofundirà a 'Horizonte' a la llista de persones associades al magnat nord-americà Jeffrey Epstein i la seva misteriosa mort l'agost del 2019. Un tema al costat dels periodistes Enrique de Vicente i Concha Calleja; i el psiquiatre José Miguel Gaona. Així mateix, connectarà amb la periodista Mamen Sala a Nova York per conèixer la darrera hora del cas.

A més, el programa rebrà Santiago Sánchez, el madrileny que va passar 15 mesos pres a l'Iran, que relatarà la seva experiència a l'Orient Mitjà.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Plànol general del plató del programa 'Horizonte', conduït per Íker Jiménez, Carmen Porter i Pablo Fuente
'Horizonte' | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 28 de desembre, 'Horizonte' va marcar un bon 6,2% i 481.000 al prime time de Cuatro. Va pujar, a més, al 8,6% en target comercial i 2,5 M de contactes.