Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurants'

laSexta presenta 'Batalla de Restaurantes': 'Pensava que seria una cosa més relaxada'

Alberto Chicote es posa al capdavant de 'Batalla de Restaurantes', que s'estrenarà molt aviat al prime time de laSexta.

laSexta presenta 'Batalla de Restaurantes', una versió del format internacional 'My Restaurant Rocks'. Presentat per Alberto Chicote i produït per Zeppelin TV (Banijay Iberia), el format arribarà al prime time previsiblement la setmana que ve. Es tracta d'un programa que ja ha estat adaptat a Espanya a diverses cadenes autonòmiques, sent la més coneguda 'Joc de Cartes' de TV3, guanyadora d'un Ondas el 2022.

'Batalla de Restaurantes' és un programa d'entreteniment on un grup de propietaris competeixen per tenir el millor restaurant de la seva localitat. Competeixen per guanyar 10 mil euros i el prestigi que ofereix el programa. "Aquest programa pot servir de guia quan visitis aquesta localitat per anar al millor restaurant", ha afirmat Carmen Ferreiro, directora d'entreteniment d'Atresmedia, durant la presentació.

Captura de la roda de premsa de Batalla de Restaurants amb Alberto Chicote
Presentació de 'Batalla de Restaurantes' | Atresmedia

D'aquesta manera Alberto Chicote s'enfronta a un nou repte: descobrir quin és el millor restaurant que prepara el plat típic de la seva regió. Els propietaris valoraran del 0 al 10 diversos aspectes dels competidors com l'espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu. Tot i que la puntuació del presentador, que participarà en la valoració de cada restaurant, serà decisiva per confirmar la classificació.

"A 'Batalla de Restaurantes' no hi ha una norma de com has de votar ni de què has de tenir en compte. T'arrisques que algú et faci un judici negatiu i no està directament relacionat amb la qualitat del plató sinó amb un enfrontament personal”, explicava Carmen Ferreiro.

'Batalla de Restaurantes' ha visitat 8 localitats del territori nacional: Vigo, Múrcia, Menorca, Gijón, Toledo, Madrid, Saragossa i Cadis. "Ens hem sentit molt acollits a cada localitat, ha estat una aventura fascinant", ha explicat Alberto Chicote. "Els participants s'han lliurat al 100% i gràcies a ells tenim aquests grandíssims programes", ha destacat també.

Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurants'
Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurantes' | Atresmedia

Els restaurants competiran pel títol de qui prepara la millor tonyina vermella, el millor marisc i la millor caldereta de llagosta. Així com, per les millors molles, la millor fabada, el millor calder, la millor carn de caça i el millor cuit.

"En aquest programa els propietaris no tenen cap problema, el seu restaurant funciona", aclaria Alberto Chicote. "És un exercici de generositat per part dels propietaris, ja que t'exposes al judici de l'altre" ha explicat el cuiner comparant-ho amb el seu programa estrella, 'Pesadilla en la cocina'.

Cal destacar que malgrat no comptar amb la tensió de 'Pesadilla en la Cocina', tampoc serà un programa tranquil: "Abans de començar vaig pensar que seria una cosa més relaxada. Només he d'acompanyar uns senyors a uns restaurants i veure el que passa. Que equivocat estava”, explicava Chicote.

Captura de la promo de Batalla de Restaurants amb Alberto Chicote a laSexta
'Batalla de Restaurantes' | Atresmedia

Al seu primer programa, 'Batalla de Restaurantes' viatjarà a Cadis per buscar la millor tonyina vermella. Visitarà els restaurants Cicle de Luís Callealta, Burlesque de Ramón Barberi, Port Mío de María Florencia Centeno i Villanos Bistró Canalla de Juan Pedro Medina. Un programa que promet sorprendre l'audiència i proporcionar un viatge gastronòmic ple d'emocions, i per descomptat diversió.