Muntatge de Joaquín Prat i Sonsoles Ónega a Telecinco i Antena 3

L'inesperat robatori de Joaquín Prat a Sonsoles Ónega: s'emporta una col·laboradora

Joaquín Prat roba per a 'Vamos a ver' una coneguda col·laboradora de 'Y ahora Sonsoles'.

Joaquín Prat fa un inesperat fitxatge i roba a Sonsoles Ónega a una de les seves col·laboradores. Quatre mesos després de la seva estrena al matí, Telecinco ha anunciat l'arribada d'una nova tertuliana al bloc de cor de 'Vamos a ver'. Un rostre que fins ara estava lligat a 'Y ahora Sonsoles': Alejandra Prat.

Es tracta d'un fitxatge molt especial, ja que és la pròpia germana de Joaquín Prat. Amb la seva incorporació a 'Vamos a ver', serà la primera vegada que coincideixin de forma regular al mateix plató de televisió.

Fotografia d'Alejandra Prat a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Alejandra Prat a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

Segons ha informat Mediaset, la seva incorporació serà aquest mateix dimarts 9 de gener. Alejandra Prat participarà a la secció del club social, que presenten Joaquín Prat i Adriana Dorronsoro. Es tracta d'un bloc d'hora i mitja, de 13:30h a 15h, que justament és el tram que 'Vamos a ver' no lidera davant de 'La Ruleta de la Suerte'.

Per tant, Alejandra Prat passa de 'Y ahora Sonsoles' a 'Vamos a ver'. Recordem que de moment el robatori de col·laboradors havia estat a la inversa, després que Antena 3 s'emportés Paloma García Pelayo o Beatriz Cortázar. A partir d'ara, Alejandra Prat compartirà sofà amb Alessandro Lecquio, Alexia Rivas, Antonio Rossi, Bibiana Fernández, Isa Pantoja, Isabel Rábago, Marisa Martín Blázquez, Marta López, Pepe del Real o Paloma Barrientos.

Cal destacar que Alejandra Prat va estar gairebé dues dècades desapareguda de la televisió, des de principis dels 2000. No obstant, el 2022 va tornar a les pantalles de la mà de 'Y ahora Sonsoles'.

Captura d'Alejandra Prat plorant a Y ahora Sonsoles de Antena 3
Alejandra Prat a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

D'aquesta manera, recordem que 'El programa d'Ana Rosa', que es va acomiadar com el magazine líder dels matins amb 16,5% i 451.000 espectadors (amb 17,3% en target comercial), i 'Ya es mediodía', que va tancar l'any amb 12,6% i 902.000 (amb 14,5% a TC), han donat pas a 'La mirada crítica' (11,9% i TC de 12,4%) i 'Vamos a ver', amb un 13,8%, líder de la seva franja a TC (15,4%) i 'Vamos a ver más', amb un TC del 12,8%.