Pakita, tercera expulsada de 'Drag Race Espanya All Stars'

Pakita, tercera expulsada de 'Drag Race España: All Stars', a l'episodi més polèmic

Les set concursants es van enfrontar a un ball en tres categories que va derivar en un lipsync del qual Juriji Der Klee va sortir ferida físicament.

El tercer episodi de 'Drag Race España: All Stars' va portar costura i confecció ahir a la nit a atresplayer. Al més pur estil 'Maestros de la Costura', les aspirants van enfilar les seves agulles i van confeccionar les seves pròpies peces . Cada reina va haver de presentar tres looks a la passarel·la que complissin amb diferents temàtiques: cel, infern i pecat capital.

Les dues primeres categories van ser idèntiques per a totes les concursants. Tot i això, cadascuna va haver d'encaixar un pecat capital diferent per al tercer look. La responsable de repartir cadascun dels pecats va ser Juriji Der Klee, després d'haver escollit aleatòriament la poma adequada. Així, cada concursant va rebre una caixa de treball amb diverses teles i materials per confeccionar la seva peça al taller.

El jurat del tercer episodi de 'Drag Race Espanya All Stars'
Jurat del tercer episodi de 'Drag Race Espanya: All Stars' | Atresmedia

Per a la valoració d'aquesta prova, la model Laura Sánchez es va incorporar al jurat de 'Drag Race España All Stars'. Després d'un gran desplegament de moda i confecció, els jutges van determinar que Pakita i Pupi Poisson com les pitjors de l'episodi. Per contra, Juriji i Drag Sethlas van ser les millors del repte i disputarien el lipsync per escollir l'eliminada.

Catàstrofe al lipsync: Juriji ferida

Tot i que la majoria d'espectadors no ho van percebre, altres van percebre un detall durant el lipsync que va generar gran polèmica a les xarxes socials. Drag Sethlas va trencar un mirall a l'escenari durant la interpretació. En conseqüència, Juriji Del Klee va patir diversos talls al seu cos durant el desenvolupament de l'actuació.

Finalment, malgrat aquest incident del qual el jurat no va comentar res en l'episodi, Drag Sethlas va guanyar el lipsync i va expulsar Pakita . La sevillana no es va mostrar especialment afectada: "Així es la vida. Per mi l''All Stars' ha estat un passeig amb les amigues", comentava a la passarel·la durant el seu comiat.

Fotografia de Juriji semidespullada al tercer capítol de Drag Race All Stars d'atresplayer
Juriji der Klee | Atresmedia

D'aquesta manera, només queden sis reines en competició: Drag Sethlas, Hornella Góngora, Juriji der Klee, Pupi Poisson, Sagittaria i Samantha Ballentines. En el proper capítol, s'enfrontaran a les valoracions de Nathy Peluso com a jutge convidada.