Cartell de Drag Race Espanya: All Stars d'atresplayer

Llista de concursants de 'Drag Race Espanya: All Stars', que ja té data d'estrena

'Drag Race España: All Stars' comptarà amb el jurat habitual format per Ana Locking, Javier Calvo i Javier Ambrossi i liderat per Supremme de Luxe.

La primera edició de 'Drag Race Espanya: All Stars' ha donat el tret de sortida aquest diumenge 14 de gener amb l'estrena del 'Meet The Queens'. El programa d'atresplayer ha revelat la seva llista de concursants, amb reines de les tres edicions del concurs. Una nova temporada que ja té data d'estrena: el proper 4 de febrer.

El taller de 'Drag Race España' tornarà a obrir les portes. Aquesta vegada, però, ho farà d'una manera molt especial: encara que les que entren ja coneixen aquesta passarel·la, es trobaran que la competició té noves normes.

Aquesta vegada, les reines no són desconegudes per al públic. Tornen: Drag Sethlas (T2), Hornella Góngora (T3), Juriji Der Klee (T2), Onyx Unleashed (T2), Pakita (T3), Pink Xadora (T3), Pupi Poisson (T1), Sagittaria (T1) i Samantha Ballentins (T2).

Drag Sethlas (T2)

Posat de Drag Sethlas com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Drag Sethlas | Atresmedia

Drag Sethlas arriba a l'All Stars disposada a fer qualsevol cosa per la corona. Assegura que arriba amb la transgressió, l'art de la transformació i l'art canari per bandera. Recorda que és la canària “que més ha durat a 'Drag Race España'” i assenyala que el seu millor moment al concurs va ser el talent xou amb el seu transformer drag.

Ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè “el talent canari corre per la sang. Així com l'èxit, la professionalitat i la feina constant”.

Hornella Góngora (T3)

Posat d'Hornella Góngora com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Hornella Góngora | Atresmedia

Hornella Góngora està disposada a arrencar perruques en aquesta competició. Ve segura dels seus talents i estira el seu humor característic per dir que la seva cara 'All Stars' està plena d'àcid hialurònic, bòtox i somriures blancs, molt blancs”.

No ha vingut a fer amigues, sinó a carregar-se'n més d'una. Defensa que ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè “és la millor i ve com una Hornella més guerrillera”.

Juriji Der Klee (T2)

Posat de Juriji Der Klee com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Juriji Der Klee | Atresmedia

Juriji torna a 'Drag Race España' “més sofisticada, canyera i més divertida”. Defensa que el seu “culamen” no podia faltar a l''All Stars' i ve a emportar-s'ho tot, a passar-ho bé ia fer destralades.

Des de la seva temporada ha explorat “la passió pels flams” i admet que el seu moment més icònic va ser “l'episodi lèsbic amb Venedita Von Däsh”. A parer seu, es mereix ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè “és la més xula del lloc”.

Onyx Unleashed (T2)

Posat d'Onyx Unleashed com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Onyx Unleashed | Atresmedia

Onyx ve renovada i amb nom actualitzat: Unleashed, perquè “el seu drag se sent alliberat, desencadenat, desfermat, boig i trasbalsat”. Ens avisa que ens preparem per a l'amor “unleashed”. Ha vingut a passar-ho bé perquè 'Drag Race España' per a ella és com un “parc d'atraccions transvestits” i ella s'ha saltat la cua per a les atraccions.

Aquesta vegada ve preparada amb la nau intergalàctica i està disposada fins a destruir la Terra si no s'emporta la corona. Per ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' “està disposada a fer bizum a qui li toqui”.

Pakita (T3)

Posat de Pakita com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Pakita | Atresmedia

Ve segura que serà de nou “la cara de la temporada”. Afirma que torna a 'Drag Race España', perquè, “a més de ser la més maca, és la més talentosa”. En la seva temporada va portar “un cor de guineu” i ara “també porta la pell”. Es defineix com “més puta –si això era possible– i menys il·lusa”.

Ve abanderant Andalusia, perquè com ella diu: “em moc més que el pal·li de l'Esperança de Triana”. En les seves paraules, ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè “s'ha llimat les ungles” per lluitar per la corona i “ja no només és una cara bonica”, ara “es penja des del pal més alt” i sedueix “fins a la seva àvia”.

Pink Chadora (T3)

Posat de Pink Chadora com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Pink Chadora | Atresmedia

Pink Chadora assegura que és tota una All Stars pel seu carisma, per “la cara dura” i perquè és “aclaparadora”. Ha tornat a la competició perquè té molts comptes pendents: una corona, un ceptre i un premi econòmic.

No dubta a pensar que a 'All Stars' naixeran aliances, però està segura que les de la temporada 3 seran “com les bruixes de Salem: unidíssimes”. Es penedeix de definir-se a la seva temporada com una comedy queen, perquè ella és graciosa i simpàtica per naturalesa.

Vol una final de comèdia, on es premia el riure sobre una cara bonica. Ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè donarà a conèixer la seva versió “més brillant”.

Pupi Poisson (T1)

Posat de Pupi Poisson com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Pupi Poisson | Atresmedia

“Com no estaria a 'All Stars' si ha estat en totes les temporades de 'Drag Race España'?” Pupi Poisson s'autodefineix com una noia 'All Stars' de la manera més còmica possible: perquè té la pell mixta greixosa, i no necessita res per brillar per si mateixa. Ve disposada a corregir els seus vells errors: ha après a cosir, “a obrir-se de cames com a compàs” i comprovarem que ve “renovada, més maca i amb conjunts més elegants”.

Té clar que no li tremolarà el pols a l'hora de fer fora ningú. Sosté que ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè - en clau de comèdia - “és la més gran i s'ho mereix”.

Sagittaria (T1)

Posat de Sagittaria com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Sagittària | Atresmedia

Sagittaria arriba a l'All Stars en la seva “versió millorada”, amb “més flexibilitat i confiança”. Ha vingut a servir ia demostrar que pot donar molt més del que vam veure durant la seva temporada. Va ser finalista i aquesta vegada no pensa perdre l'oportunitat d'aconseguir la victòria. Ha après a bufar i fer a ballar millor i està disposada a donar les destralades que siguin necessàries per la corona.

El moment que li agradaria esborrar del seu pas pel programa és el make over o el roast. A la pregunta de per què ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España', respon: “qui millor que jo. Només afegir”.

Samantha Ballentines (T2)

Posat de Samantha Ballentines com a concursant de Drag Race: All Stars a atresplayer
Samantha Ballentines | Atresmedia

S'autodefineix com una bombeta led: “valen 5€, però duren molt de temps”. Ve amb “un tros de pila que li dóna prou força per donar molta guerra, molta canya i molta diversió”. També ve a l''All Stars' a rescabalar-se d'haver estat nominada tres vegades seguides a la seva temporada, encara que recorda que “ho va defensar molt bé”. A més, aclareix que en els seus lip syncs “es treu la perruca perquè vol, no li cau”.

Vol una final en què “totes les reines tinguin alguna cosa per oferir”. Ha de ser la superestrella drag que inauguri el Saló de la Fama de 'Drag Race España' perquè té “el carisma, l'experiència i la bellesa”. “Aquesta vegada la corona la aconsegueixo pel meu cony bru”, assegura.