Muntatge d'Elena Rodríguez plorant amb imatges d'Ivana Icardi i Adara Molinero a GH DÚO

El motiu pel qual Elena ha trencat a plorar a 'GH DÚO': està relacionat amb Adara

Elena trenca desconsoladament a plorar, preocupada per Adara, després del que ha dit Ivana a 'GH DÚO'.

El retorn d'Ivana Icardi a la casa de 'GH DÚO' ha revolucionat els concursants. L'argentina ha entrat amb Finito per conviure amb la resta fins diumenge després que el públic hagi votat per ells. Com no, Ivana Icardi ha tingut unes paraules amb Elena Rodríguez, que han fet que aquesta es trenqui a plorar.

Ivana ha donat a entendre que ella està feliç amb el seu pas per 'GH DÚO' i que s'ha demostrat que no és rancorosa. Unes paraules que han fet reflexionar Elena Rodríguez sobre el seu enfrontament amb Adara Molinero. "Però tela el que m'he trobat fora... Jo no soc la rancorosa", arribava a dir Ivana ben entrada la matinada.

Per part seva, Elena li demanava que deixés el tema, perquè ja entenia a què es pot referir i la informació de l'exterior la podria desestabilitzar. Això era just el que passava, ja que, més tard, es desfogava amb Asraf i Keroseno: "Espero que la meva filla estigui bé", es lamenta la mare d'Adara. La participant, que aquesta setmana està nominada, estava visiblement preocupada per la filla.

Captura d'Elena Rodríguez i Asraf Beno plorant a la casa de GH DÚO
Elena i Asraf a 'GH DÚO' | Mediaset

"No et ratllis, ella se sap cuidar perfectament. No val de res imaginar-se coses quan no se sap", li consolava Asraf mentre ella s'eixugava les llàgrimes. "Jo crec que el que ha rebut Ivana va ser en entrar aquí, que vam entrar totes dues amb força, vam tenir una bronca monumental. Jo m'imagino que ella (Adara) la contestaria", afegia Elena Rodríguez, intentant desxifrar les paraules de la convidada.

"Espero que no li hagi assegut gens malament del que jo hagi dit, fet o hagi pogut fer. Per mi, els meus fills, és clar, són el primer", afegia la mare d'Adara Molinero. Per la seva banda, Asraf continuava consolant-la: "No t'imaginis res perquè no sabem res, cal seguir".

Captura d'Elena Rodríguez i Asraf Beno en una gala de GH DÚO
Elena i Asraf a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que la sisena gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb un 12,5% de share i 912.000 espectadors. Va treure 2,5 punts d'avantatge sobre la seva immediata competidora a la seva banda d'emissió (10%), encara que no en prime time, on va liderar 'Entre Tierras'. 'GH DÚO' també va liderar en target comercial (11,5%) i en menors de 55 anys (12,4%). No va tenir la mateixa sort 'GH DÚO: Express', que va anotar un breu 7,8% i 1.073.000 televidents.