Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós

Els plans de Sahika al capítol de 'Pecado Original' del divendres 5 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert passa la nit amb Sahika en un hotel.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 5 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 5 de gener, Ender transfereix les seves accions als seus fills i Kaya s'alegra molt amb la notícia. Tot i això, en realitat ha estat tot un muntatge. Ender no ha donat les seves accions i segueixen sota el poder.

A més, Kerim prepara una cita amb Yildiz per explicar que no té res amb Sahika i només hi pot pensar. Tots dos estan molt feliços junts. Parlen de la seva relació i amor que senten l'un per l'altre.

Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Tot i això, Mert, el soci de Kerim, passa la nit amb Sahika en un hotel, però vol mantenir-lo en secret. A més, Şahika dirà al seu ajudant que necessita un editor dàudio com més aviat millor. Sembla que la germana de Kaya pretén manipular uns enregistraments que potser encara no existeixen. Què estarà tramant?

D'altra banda, a Ender i Kaya se li salten les llàgrimes en veure el seu fill tan feliç i els lliuren a Yigit ia Lila el seu regal de compromís. Podran celebrar els joves aviat el casament sense cap mena d'inconvenient?

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kerim a 'Pecat Original'
Kerim a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.