Posat de Xavi Martínez, Mireia Alzuria i Natàlia Sánchez com a presentadors de la Cavalcada de RTVE Catalunya

RTVE premia Xavi Martínez com a presentador de la Cavalcada de Reis a Catalunya

Xavi Martínez, Mireia Alzuria i Natàlia Sánchez presentaran la retransmissió de la Cavalcada de Reis de Catalunya.

RTVE Cataluya portarà un any més la tradicional Cavalcada de Barcelona a les llars catalanes, per tornar a veure la màgia dels Reis Mags. El seguici dels reis torna amb més il·lusió i màgia que mai. Els nens i les nenes podran seguir la visita dels reis d'Orient a través de La 1, de RTVE Play Catalunya i també en directe des del canal de YouTube de RTVE Catalunya.

D'aquesta manera, la Cavalcada comptarà com a presentador amb Xavi Martínez, conductor de 'Xavifòrnia' i 'Dúos Increibles'. L'acompanyaran la periodista de 'L'informatiu', Mireia Alzuria, i la periodista de Ràdio 4, Natàlia Sánchez. Tots tres seran els encarregats de retransmetre l'arribada dels Reis Mags, des d'un escenari situat davant del Mercat de Sant Antoni.

A més, Xavi Martínez i Mireia Alzuria recordaran l'estètica i l'ambientació de la pel·lícula de l'any 'Barbie'. Hi haurà regals, caramels i moltes sorpreses que podreu veure durant el directe. Aquesta connexió amb el món de les joguines ens permetrà també viatjar en el temps i veure quins han estat els regals estrelles per dècades: les baldufes i les bales als anys 50; les consoles als 80; les mascotes virtuals als 90…

Recordem que l'any passat la Cavalcada de RTVE Catalunya no va destacar en audiències en marcar un 6,2% de share i 81.000 espectadors. Es va veure àmpliament superada per la de TV3, que va obtenir un 11,2% de quota i 148.000 televidents.

Fotografia d'Ana Prada i Àngel Pons posant a la presentació de Nadal de RTVE
Ana Prada i Àngel Pons | RTVE

A nivell nacional, la carrossa de RTVE torna a la Cavalcada per acompanyar els més petits el 5 de gener a la tarda més màgica de l'any amb els personatges més estimats del canal infantil Clan. Els Reis Mags d'Orient arribaran a Madrid i recorreran la capital entre multitud de nens en una cita que serà narrada per Ana Prada i Àngel Pons. Els presentadors repeteixen després de l'any passat, quan la cavalcada va marcar un 9% de share i 788.000 fidels.