Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1

La 1 posa data a l'esperat homenatge a María Teresa Campos, presentat per Terelu

Ja hi ha data per a l'homenatge a María Teresa Campos, que reunirà Terelu, Carmen Borrego, Belén Ro i Gustavo el xofer.

RTVE ret homenatge aquest divendres 5 de gener a la morta María Teresa Campos. La 1 emet una gala que reconeixerà la seva trajectòria professional i al suport que va brindar en la seva carrera nombrosos cantants i presentadors. Presentada per Terelu Campos i dirigida per Carmen Borrego, és un reconeixement emocionant que comptarà amb la participació d'artistes, companys de professió i amics.

Per aquesta cita, Raphael, Pablo López, Vanesa Martín, Miguel Poveda, Tamara i Lorena Gómez han triat cançons d'especial significat per a María Teresa Campos. La presentadora va donar la primera oportunitat a molts cantants i va cultivar amb ells una amistat que va perdurar al llarg dels anys. La música sempre va ser present a la seva carrera des dels seus inicis a la ràdio de Màlaga.

Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

Aquí hi ha una part important de la banda sonora i sentimental de la meva mare”, assenyala Terelu Campos durant la gala. També participen en aquest homenatge Gloria Estefan, Chayanne, Dani Martín, Víctor Manuel, Chenoa, Ana Mena, Abraham Mateo, Pastora Soler i Carlos Rivera. Tots agraïts perquè la comunicadora malaguenya sempre els va obrir les portes del plató.

També Javier Ambrossi i Javier Calvo, els Javis, que van comptar amb la seva ajuda al començament de la seva carrera. Igual que Rocío Carrasco, Lara Dibildos, Alejandra Prat i Belén Rodríguez, col·laboradores als seus programes de televisió.

Se sumen els testimonis d'Ana Rosa Quintana, Mercedes Milà, Xavier Sardà, Iñaki Gabilondo, Luis Del Olmo, Carlos Herrera o David Broncano. També hi participen Eugenia Martínez d'Irujo, Parada, Rosa Villacastín, Nieves Herrero, Irma Soriano, Cristina Almeida, Ramon Colom, Paolo Vasile o Borja Terán. Així com polítics a qui va entrevistar com Pedro Sánchez, Mariano Rajoy, Isabel Díaz Ayuso i Carmen Calvo.

Fotografia dels participants a l'homenatge de María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

Tots ells al costat de les seves nétes, Alejandra Rubio i Carmen Almoguera. I el cercle més íntim volen recordar instants compartits amb Maria Teresa, anècdotes, i destacar la seva creativitat, rigor i valentia personal i professional. “Ha estat el treball més dur i alhora més gratificant i bonic de la meva vida, t'estimo la mare”, afirma Carmen Borrego.

La gala, celebrada a la sala Fernando de Rojas del Círculo de Bellas Artes de Madrid, descobrirà també imatges inèdites de l'arxiu familiar. Mostrarà els moments més destacats i estimats de la trajectòria televisiva de Maria Teresa Campos.