Cartell d'Un nuevo amanecer, la sèrie d'atresplayer protagonitzada per Yolanda Ramos

atresplayer posa data a 'Un nuevo amanecer', la seva nova sèrie amb Yolanda Ramos

atresplayer posa data d'estrena a 'Un nuevo amanecer', nova sèrie original protagonitzada per Yolanda Ramos, i llança el seu primer cartell.

'Un nuevo amanecer' ja té data d'estrena a atresplayer. La plataforma d'Atresmedia estrenarà la nova sèrie original el proper diumenge 10 de març. Es tracta d'una nova tragicomèdia protagonitzada per l'actriu Yolanda Ramos i que està creada, escrita i dirigida per José Corbacho, a qui acompanya Belén Macías a la direcció.

Aquesta nova sèrie, que compta amb 8 episodis de 30 minuts de durada, narra la història de Candela, a la qual interpreta Yolanda Ramos. Candela és una actriu reconeguda i figura televisiva que, a causa dels seus problemes amb l'alcohol i les drogues, acaba en un centre de desintoxicació. En aquest lloc descobrireu l'origen de les vostres addiccions, però també trobareu l'oportunitat d'agafar les regnes de la vostra vida, esmenar els vostres errors i començar de zero.

Amb Yolanda Ramos, completen l'elenc de la sèrie Cecilia Freire, Vicky Peña, Àgata Roca, Pau Durà, Abril Zamora o Alicia Falcó. Així com David Selvas, Daniel Baiona Miller, Artur Busquets, Francesc Ferrer, Judit Martín, Nadal Bin, David Ramirez i Mirela Balic, entre d'altres. A més, la ficció també comptarà amb col·laboracions especials i cameos d'altres intèrprets.

Captura de Yolanda Ramos com a protagonista d'Un nou clarejar en atresplayer
Yolanda Ramos protagonitza 'Un nuevo amanecer' | Atresmedia

'Un nuevo amanecer' és una dramèdia en què els espectadors comprovaran com l'humor sorgeix de les situacions quotidianes que viuen els personatges abordant temes com la salut mental o les addiccions en tots els seus vessants. Ho farà proposant un contrast entre dos mons molt diferents: el d'una clínica de desintoxicació, on el personatge protagonitzat per Yolanda Ramos es mostra com un peix fora de l'aigua. Així com el món de la televisió, on es desvetllen els secrets d'un talent xou i una visió àcida d'aquesta indústria.

'Un nuevo amanecer' és una producció d'Atresmedia Televisió en col·laboració amb Espotlight Media. Compte amb Montse García, Anxo Rodríguez i Paula Cobo en la producció executiva de la ficció. Enric Pardo i Rafel Barceló s'encarreguen del guió.

Així és la trama d''Un nuevo amanecer'

Yolanda Ramos fumant al póster de 'Un nuevo amanecer', de Atresplayer
'Un nuevo amanecer' arriba a atresplayer | Atresmedia

Candela, reconeguda actriu i humorista, ha esdevingut una addicta. No sap gaire bé com (o això diu ella), però aquestes dosis d'alcohol i drogues a les quals no donava gaire importància s'han acabat desmadrant. “Tranquils, jo controlo” eren les paraules que darrerament més repetia en el seu cercle personal i laboral, però no controla res de res.

Tampoc no controla la seva vida personal, ja que està separada i amb una filla que passa més temps amb el seu pare i la seva àvia que amb ella. Ni la professional, que cada cop és més desastrosa.

Després de desplomar-se en directe en el talent xou en què treballa, Candela s'ha d'internar en un centre de desintoxicació per tractar les addiccions. Ella vol fer-ho en un per a rics i famosos. Tot i això, a causa dels seus problemes econòmics, acaba al centre públic 'Un nuevo amanecer'