Captura d'Oblit Formigos a la promo de De Divendres de Telecinco

Olvido Hormigos trenca el seu silenci i reapareix a Telecinco

Oblit Hormigos reapareix i explica el que mai no s'ha dit sobre la trista polèmica que la va fer famosa.

'De Viernes' segueix comptant amb les millors entrevistes del món del cor i de l'actualitat aquest 12 de gener a Telecinco. Després de ser arxivada la causa contra Cándido Conde-Pumpido Varela per una suposada agressió sexual, l'advocat s'asseurà al plató del programa. Contarà el que va passar aquella nit i explicar com ha viscut tot el procés.

A més, Olvido Hormigos serà la protagonista d''El Scoop'. Narrarà com va viure el 8 d'agost del 2012, dia en què es va filtrar un vídeo íntim quan era regidora del PSOE a la localitat dels Yébenes. Recordem que la seva última entrevista va ser al 'Deluxe', on va signar les paus amb Belén Esteban, i des de llavors va decidir allunyar-se dels mitjans i tornar a l'anonimat.

Plànol mitjà de Nicolás Vallejo-Nágera, conegut com 'Colate', amb rostre neutre, assegut al plató del programa 'De Divendres' de Telecinco
Colate | Mediaset

Per la seva banda, Nicolás Vallejo-Nágera, Colate, torna al plató per explicar en quin punt hi ha la seva relació amb Paulina Rubio. Parlarà dels processos judicials que té oberts amb l'artista mexicana i rememorar-ne la història d'amor i fracàs matrimonial. Finalment, recordarà les dones de la seva vida: Inés Sastre, Eugenia Martínez de Irujo i Patricia Pérez. També aprofundirà en el traumàtic episodi viscut durant la seva infantesa quan va ser víctima d'un intent d'abús sexual a mans d'un monitor d'esquí.

'De Viernes' rebrà també la model i presentadora argentina Valeria Mazza, que repassarà la seva trajectòria personal i professional i abordarà el repte de presentar 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco. Així com Antonio Resines, que parlarà sobre la seva interpretació a la sèrie 'Serrines, fusta d'actor' que avui estrena Prime Video i FDF. L'actor repassarà la seva trajectòria professional i explicarà com va superar el Covid.

Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Recordem que, la setmana passada, 'De Viernes' va liderar la nit amb un bon 11,9% de share i 1.045.000 espectadors al prime time de Telecinco. Va estar per sobre d''El Peliculón: Moonfall' (10,8% i 1.093.000) d'Antena 3, que va ser la segona opció de la nit. També va batre l'especial de María Teresa Campos a La 1, que amb un 7,2% va ser quarta opció, per sota d''El Blockbuster' de Cuatro.