Fotografia de Rumb al paradís, la nova sèrie de Nova

'Rumbo al paraíso': casaments, lluna de mel i un creuer, així és la nova sèrie de Nova

Nova presenta la seva nova sèrie per a prime time, 'Rumbo al paraíso', que s'estrena el diumenge 14 de gener.

Nova estrena el proper diumenge 14 de gener, 'Rumbo al paraíso', una nova ficció de producció alemanya. La ficció s'emetrà en prime time els diumenges, dilluns i dimarts. Centra la trama en les experiències que viuen diverses parelles a les diferents destinacions on atraca en un creuer.

'Rumbo al paraíso' està ambientada en un creuer i se centra en les aventures que viuen dos organitzadors de casaments i les parelles que contracten els seus serveis. Les parelles els contracten per gaudir d'un casament i una lluna de mel de somni, a bord del Traumschiff (Deutschland i Amadea).

Fotografia de Rumb al paradís, la nova sèrie de Nova
'Rumbo al paraíso' la nova ficció de Nova | Atresmedia

En els seus primers capítols compta amb els actors Marie Andresen (Eva-Maria Grein von Friedl) i Daniel Bergmann (Patrik Fichte), que donen vida als dos organitzadors de casaments. Aquests, estaran acompanyats del capità Paulsen i l'hostessa en cap Beatrice, còmplices de les seves caminades.

Marie i Daniel, seran els responsables que totes les parelles visquin una experiència inoblidable. Gràcies a les sorpreses que els tenen preparades a cada destinació.

A cada episodi, veurem com diverses parelles contrauran matrimoni i visitaran destinacions diferents. Entre les destinacions, hi ha ciutats espanyoles com Sevilla, Menorca, Ronda o Barcelona. També, internacionals com Dubai, Montenegro, Birmània, Austràlia o Nova Zelanda, entre d'altres.

Fotografia de Rumb al paradís, la nova sèrie de Nova
'Rumbo al paraíso' la nova ficció de Nova | Atresmedia

Les audiències de Nova

Nova és la temàtica femenina líder de dilluns a divendres el 2023, tant en total dia (2,2%) com a Prime Time (2,2%). És primera opció a la seva franja de novel·les (15:00-22:45h LV) amb un 2,7%. De fet, 'Doctor Ali' és la millor estrena temàtica de ficció en quota (3,1% i 299.000) l'any.

'Alas rotas' (2,6% i 361.000) despunta com la novel·la turca més vista l'any i líder temàtica, seguida de 'Jaula Dorada' (2,6% i 326.000), novel·la líder. Pel que fa a les novel·les llatines, destaquen els lideratges de 'Dame chocolate' (3,1% i 280.000), 'La tormenta' (3,1% i 285.000) i 'Soy tu dueña' (3,1% i 281.000) .