Fotografia de Carlos Franganillo al nou plató d'Informatius Telecinco

Així és el nou plató d'Informativos Telecinco, que diu adéu a l'skyline de Singapur

Telecinco anuncia tots els detalls dels nous informatius i mostra com és el nou plató.

Després de dues dècades amb el mític skyline de Singapur de fons, Informativos Telecinco es renova completament amb l'arribada d'un nou plató. Dilluns que ve 15 de gener, a les 21:00 hores, Informativos Telecinco inicia una nova era de la mà de Carlos Franganillo. El periodista arriba directe de RTVE per substituir Pedro Piqueras en aquesta nova etapa de Mediaset.

Recordem que dues dones estaran al capdavant d'Informativos Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant d'Informativos Telecinco 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.

Posat dels presentadors d'Informatius Telecinco: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Àngels Blanco, Isabel Jiménez, Laila Jiménez i Arancha Morales
Presentadors d'informativos Telecinco | Mediaset

D'aquesta manera, el plató té quatre sets pels quals els presentadors es desplaçaran i la taula dels presentadors. Tota l'escenografia està realitzada a la gamma de blau corporatiu, amb materials translluïts per donar la sensació de lleugeresa, profunditat i lluminositat. El terra està realitzat en un nou material d'alta brillantor i resistència que propicia un cridaner 'efecte mirall'.

El nou plató d'Informativos Telecinco comptarà amb tres pantalles penjants verticals de 2,5x1,5m, que incorporen un mecanisme motoritzat d'elevació per pujar-les i baixar-les del sostre a terra. En ser en format vertical, aquestes pantalles permeten a més la projecció sense cap distorsió d'imatges gravades en vertical.

També compta amb una pantalla corba envoltant de 31 metres lineals al centre del plató. Aquesta permetrà la recreació d'entorns de realitat augmentada, realitat estesa i realitat virtual i la projecció en alta definició d'imatges, gràfics i infografies. Aquestes pantalles LED d'última generació ofereixen un angle de visió de 175 º i sumen un total de 210 metres quadrats.

Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecinco durant la roda de premsa: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Àngels Blanco, Isabel Jiménez, Laila Jiménez i Arancha Morales
Presentadors d'informativos Telecinco | Mediaset

Tota la llum del nou plató d'Informativos Telecinco es basa en leds d'última generació. S'aplicarà diferent il·luminació a les edicions que s'emetin durant el dia i la nit, amb l'objectiu de propiciar ambients específics per a cadascuna i dotar-les de personalitat pròpia.