Fotografia d'Ingrid García-Jonsson, Natalia de Molina, Secun de la Rosa, Pepón Nieto, Carlos Areces, Julián Villagrán i Rocío Ibáñez com a repartiment de Superestar, la sèrie de Yurena a Netflix

Primera imatge de la sèrie de Yurena a Netflix, que ja té elenc protagonista

Netflix prepara 'Superestar', una sèrie sobre la vida de Yurena, que ja té el seu elenc de protagonistes.

Netflix ha presentat en un esdeveniment a Madrid les seves estrenes del 2024, incloent sèries, pel·lícules, documentals i realities. La plataforma ha revelat la primera imatge del repartiment de 'Superestar'. Es tracta d'una nova sèrie creada per Nacho Vigalondo que girarà al voltant dels començaments artístics de la cantant Yurena.

Va ser un fenomen que es va convertir en una autèntica icona popular de l'inici de la dècada dels 2000 després del llançament de la cançó "No voy a cambiar" i del seu posterior àlbum "Superestar" . La sèrie comptarà amb 6 episodis dirigits per Nacho Vigalondo i Claudia Costafreda (Cardo) i escrits per Nacho Vigalondo, María Bastarós, Paco Bezerra i Claudia Costafreda. És la reimaginació del tamarisme des del cor dels seus protagonistes.

D'aquesta manera, Ingrid García-Jonsson interpretarà Tamara, coneguda ara com a Yurena. Per la seva banda, Natalia de Molina a Loly Álvarez, Secun de la Rosa a Leonardo Dantés, Pepón Nieto a Tony Genil, Carlos Areces a Paco Porras i Julián Villagrán a Arlekin. A més, Rocío Ibáñez es posa a la pell de Margarita Seisdedos, la mare de Tamara.

Captura de Yurena al plató de GH DÚO a Telecinco
Yurena | Mediaset

Sobre Superestar, Javi Ambrossi ha explicat que “el projecte representa la televisió com a arma de doble tall, el triomf dels antiherois”. Javi Calvo ha afegit que “ens venia de gust fer alguna cosa salvatge, boig, perquè va ser una època de canvi a Espanya. No hi havia regles, es podia fer tot a la televisió”.

Aquest projecte s'uneix a "La meva estimada senyoreta", una adaptació produïda pels Javis de la pel·lícula homònima que el 1972 va dirigir Jaime de Arimañán. Aquest va signar el guió amb José Luis Borau i va ser protagonitzada per José Luis López Vázquez. La pel·lícula va estar nominada a l'Oscar® a Millor pel·lícula estrangera el 1973.

MUY PRONTO EN NETFLIX 2024 | Títulos que llegarán próximamente | Netflix España

Els Javis han comentat que "La meva estimada senyoreta" és una adaptació. Els temps han canviat, i creiem que és un bon moment per revisitar aquesta història, una història d'identitat de gènere i d'amor meravellosa i mainstream. El repte creatiu és fins i tot on es pot actualitzar sense perdre l'essència".

Així és la trama de 'Superestar'

Captura de Yurena com a convidada del Deluxe a Telecinco
Yurena | Mediaset

Amb el canvi de segle un estel va travessar el cel d'Espanya desmuntant les lleis de la fama i l'èxit, desintegrant la frontera entre allò popular i allò underground. Durant un parell d'anys les portades i les hores de prime time van ser conquerides per famosos d'una altra dimensió. Criatures que fins aleshores semblaven condemnades a la burla i el menyspreu i que van acaparar la nostra atenció sense adaptar-se a cap normalitat.

Un relat màgic on hi caben conspiracions esotèriques, nits eternes, maons quàntics, supervillans multicolors i una improbabilitat feta estrella: Tamara.