Fotografia de Mà de Ferro, sèrie protagonitzada per Jaime Lorente a Netflix

Netflix posa data d'estrena a 'Mano de Hierro', la seva nova sèrie amb Jaime Lorente

Netflix ha revelat avui la data d'estrena i les primeres imatges de la sèrie 'Mano de hierro'.

Netflix ha revelat la data d'estrena i les primeres imatges de 'Mano de hierro'. Es tracta d'un nou thriller d'acció de Lluís Quílez (Bajocero) que s'estrenarà mundialment el proper 15 de març.

El port de Barcelona esdevé l'escenari principal de 'Mano de hierro'. Una història en què els secrets, l'ambició i la venjança donaran lloc a una guerra despietada i posaran en perill l'estabilitat aconseguida durant anys per Joaquín Manchado (Eduard Fernández). És el propietari de la principal terminal del port.

The Mediapro Studio produeix aquesta sèrie de 8 capítols per a Netflix amb un repartiment encapçalat per Eduard Fernández ('Criminal: España', '30 monedes'), Chino Darín ("El Reino", 'Historias para no contar'), Jaime Lorente ('La casa de papel', "42 segundos"), Natalia de Molina ("Elisa i Marcela", "Un año, una noche"), Sergi López ("La vampira de Barcelona", "Mediterraneo") i Enric Auquer ('Sky Rojo', "El profesor que prometió el mar").

Fotografia de Mà de Ferro, sèrie protagonitzada per Jaime Lorente a Netflix
'Mano de Hierro' | Netflix

Completen el repartiment Daniel Grao, Raúl Briones, Salva Reina, Gianni Fruttero, Cossimo Fusco i Ana Torrent, entre d'altres.

Per tant, 'Mano de Hierro' és la principal aposta de ficció de Netflix per al proper mes de març, després d'haver estrenat recentment la segona temporada de 'Machos Alfa'.

Així és la trama de 'Mà de ferro'

Fotografia de Mà de Ferro, sèrie protagonitzada per Jaime Lorente a Netflix
'Mano de Hierro' | Netflix

El port marítim de Barcelona rep gairebé 6.000 contenidors al dia. Mercaderies procedents de tot el món que, en un sol any, poden amagar més de 30.000 kg de cocaïna. Això converteix la ciutat Comtal en una de les portes d'entrada més importants d'Europa en el negoci lucratiu del narcotràfic.

Un bon coneixedor és Joaquín Manchado, propietari de la principal terminal del port de Barcelona. Si algú vol fer servir el port per importar una càrrega il·legal ha de comptar amb la seva col·laboració i amb el suport de tota la xarxa criminal que s'ha conformat al seu voltant. Tot i això, un inesperat accident i la desaparició d'un important carregament de cocaïna desencadenarà una despietada guerra plena d'assassinats i venjances.