Captura de Ruslana, concursant d'OT 2023

La família de Ruslana nega haver-la forçat a presentar-se a més de 30 talents shows

El periodista Javier de Hoyos ha contactat amb una font propera a la família de la concursant per conèixer-ne la versió.

Ruslana es va convertir dilluns passat 12 de febrer a la sisena finalista d''Operación Triunfo'. Davant la seva companya, Bea Fernández, va ser l'escollida pel públic amb un 55,5% dels vots. La cantant d'origen ucraïnès es jugarà guanyar 'OT 2023' amb Naiara, Juanjo Bona, Paul Thin, Martin Urrutia i Lucas Curott.

La concursant criada a les Canàries, encara que actualment viu a Madrid, sembla una experta en talents shows. L'hem vist a 'La Voz Kids' i, fins i tot, a la preelecció de Bielorússia per a Eurojuny el 2017 i 2019.

Després de la polèmica a les firmes, i la recent conducta de Ruslana al concurs, les xarxes estan que cremen amb la possibilitat que la cantant podria estar pressionada per la seva família per guanyar el concurs.

El programa de Mtmad, 'En todas las salsas' , ha volgut endinsar-se en el passat de Ruslana. Per això, Javier de Hoyos ha contactat amb una persona propera a l'entorn familiar de la cantant.

firmes madrid d'ot 2023
Bea, Martín i Ruslana a les firmes d''OT 2023' a Madrid | Prime Video

Sobre això si Ruslana ha pogut ser forçada per la seva família a concursar en 30 talent shows amb només 18 anys, la font ha respost: "Rus sempre ha triat el que volia. Nosaltres l'únic que hem fet ha estat recolzar-la en tot moment. Ella sempre va voler estar en un escenari, cantar per al públic... Mai no hem fet cap tipus de pressió”.

A més, la persona contactada ha afirmat que va ser Ruslana la que va voler entrar al concurs, i ella mateixa va triar les cançons per als càstings. Davant els dubtes dels seus professors quan era més jove, la seva família li va insistir: "Segueix els teus somnis, sigues tu mateixa, escolta el teu cor, és el més important".

D'altra banda, la cantant li va explicar a Abril Zamora, en una classe d'interpretació que la família la va ingressar en un col·legi privat. Així com, en una xerrada amb Mara Jiménez, va exposar les exigències físiques que es va haver de sotmetre per participar en concursos, com posar-se brackets a edats primerenques.

Per part seva, la font ha negat que la cantant estigués en un internat, com alguns seguidors d''OT' han especulat. "Estan flipant, estan molt espantats per l'hate que està rebent, i han fet això perquè volen protegir-la i volen enviar des d'aquí un missatge de tranquil·litat a tothom" , ha conclòs el col·laborador de 'Socialité', referint-se a la família de Ruslana.